thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 E diskini nasıl D diski ile birleştirebilirim?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 29 Nisan 2025 #2 thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480756 E diskini nasıl D diski ile birleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at. Artı 0 Eksi
thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480756 E diskini nasıl D diski ile birleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at.
KS KS thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Aydoğan BV dedi: Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Orayı çekemiyorum. Aydoğan BV dedi: Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimi var. Oradan mı yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Aydoğan BV dedi: Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Orayı çekemiyorum. Aydoğan BV dedi: Sab yaz Windows tuşuna tıklayıp bir fotoğraf at. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimi var. Oradan mı yapmam gerekiyor?
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 29 Nisan 2025 #4 Disk yönetiminden fotoğraf paylaşabilirseniz net bir şey söyleyebiliriz. Eğer bölümler arasında farklı bir bölüm yoksa birleştirilebilir. Artı 0 Eksi
Disk yönetiminden fotoğraf paylaşabilirseniz net bir şey söyleyebiliriz. Eğer bölümler arasında farklı bir bölüm yoksa birleştirilebilir.
KS KS thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 polatz dedi: Disk yönetiminden fotoğraf paylaşabilirseniz net bir şey söyleyebiliriz. Eğer bölümler arasında farklı bir bölüm yoksa birleştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
polatz dedi: Disk yönetiminden fotoğraf paylaşabilirseniz net bir şey söyleyebiliriz. Eğer bölümler arasında farklı bir bölüm yoksa birleştirilebilir. Genişletmek için tıkla...
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 29 Nisan 2025 #6 thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480781 Genişletmek için tıkla... Bu biraz uğraştırıcı ama çözümü var. Dilerseniz anlatırım Artı 0 Eksi
thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480781 Genişletmek için tıkla... Bu biraz uğraştırıcı ama çözümü var. Dilerseniz anlatırım
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 30 Nisan 2025 #7 thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480781 Genişletmek için tıkla... Ben arada başka bir bölüm varsa birleştirilemez diye biliyordum. @Aydoğan BV'nin dediği gibi biraz araştırınca mümkün olduğunu öğrendim. Youtube'da ilk gördüğüm videoda Minitool Partition Wizard'ı kullanmışlar. Buna benzer birçok program ve Youtube'da uygulama videoları mevcut. Artı 0 Eksi
thinxs dedi: Eki Görüntüle 2480781 Genişletmek için tıkla... Ben arada başka bir bölüm varsa birleştirilemez diye biliyordum. @Aydoğan BV'nin dediği gibi biraz araştırınca mümkün olduğunu öğrendim. Youtube'da ilk gördüğüm videoda Minitool Partition Wizard'ı kullanmışlar. Buna benzer birçok program ve Youtube'da uygulama videoları mevcut.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 30 Nisan 2025 #8 Benim bildiğim yöntem format flaşı ile birleştirme işi. Artı 0 Eksi