Elektronik E-yooso HZ61 Manyetik Switch klavye 958 TL

Makaleler
1
Yer
The Hearth of Turkey, Eskişehir
Son düzenleme:
İhtiyacım yok ama alsam mı almasam mı karar veremedim. Genelde %80 TKL bakarım ama çok hoş duruyor.

1.5 yıl önce bunu Amazon.com.tr 800 TL'ye almıştım. İlk mekanik klavyem red Switch'e bir türlü tam alışamadım.
Çok fark yaratır mı?

İhtiyacım yok ama alsam mı almasam mı karar veremedim. Genelde %80 TKL bakarım ama çok hoş duruyor.

1.5 yıl önce bunu Amazon.com.tr 800 TL'ye almıştım. İlk mekanik klavyem red Switch'e bir türlü tam alışamadım.
Çok fark yaratır mı?

Oynadığınız oyunlara da bağlı ama genel olarak bu switchin özelliği parmağınızı çok az kaldırıp (veya istediğiniz miktarda) yeniden basmanızı tuş basması olarak ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin normal bir mekanik klavyede zorunlu olarak tuşun algılanması için 4mm basıp, bırakmak için de 2mm kaldırmak zorundayken bu switchlerde isterseniz 1mm basıp 0.1mm kaldırma yapmanızı da bas bırak olarak ayarlayabiliyorsunuz.

Oynadığınız oyunlara da bağlı ama genel olarak bu switchin özelliği parmağınızı çok az kaldırıp (veya istediğiniz miktarda) yeniden basmanızı tuş basması olarak ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin normal bir mekanik klavyede zorunlu olarak tuşun algılanması için 4mm basıp, bırakmak için de 2mm kaldırmak zorundayken bu switchlerde isterseniz 1mm basıp 0.1mm kaldırma yapmanızı da bas bırak olarak ayarlayabiliyorsunuz.
gamakay mk61 den geçmeye değer mi..

Aldım ben de hocam. Yani ne kadar kötü olabilir ki diyerek %80 ilk alım indiriminden faydalanmış oldum. 950 TL'ye nerde böyle klavye bulacaksın. 8K raporlama da o kadar öenmli değil 2 3 K raporlama bile verse yeter. Başka bir Redragon klavyem 400-600 ms arası veriyor maksimum.

Baktığım bazı videolarda kasa içi boş olduğu için biraz garip ses geldiğini söylemiş tuşlara basarken. Kasa içini dolgu ile doldurarak ve board arkasına da bantlama yaparak ses biraz daha iyileştirilebilir. Switch'ler de Lube'lanabilir bu arada. O da sesi haylü güzelleştirecektir.

@Monarch Leviathan hocam oyun için alacağım, yön tuşlarının olmasını istiyorum. İnce tuş falan istemiyorum, z686 uygun mudur? Şu diğer z71 gibi başka başka indirimde olan modellerden kalite olarak hangisi iyidir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı