E-YOOSO klavye önerisi

Bütçe
vergi dahil 600-700tl
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Selamlar, AliExpress'ten E-YOOSO klavye almayı düşünüyorum. Genelde rekabetçi, FPS tarzında oyunlar için kullanılacak. Önceliğim performanslı ve sağlam olması, bir tane performanslı ve sağlam E-YOOSO klavye önerisi bekliyorum sizden. Bir tanede ayrı ayrı F1, F2, F3 tuşları ve ESC'nin altında bulunan é/" tuşlu klavye önerisi istiyorum. Kısacası bir tane F1 ve tırnak tuşu olsun veya olmasın performans ve sağlamlık olarak en iyisi. Bir tane de tırnak ve F1 tuşu bulunan kendi içinde performansı ve sağlamlığı en iyi E-YOOSO klavye önerisi istiyorum. Öneride bulunanlara şimdiden teşekkürler. Bu arada E-YOOSO'dan pek anlamıyorum. Yani belki Z11 Z94 Z686LARIn performansı hep aynıdır, sadece görünüşü farklıdır eğer öyleyse zaten alacağım klavyeyi biliyorum fakat farklı farklı detayları varsa diye size danışayım dedim. Performanstan kastım tepkime süresi, hissiyatı falan.

@Monarch Leviathan hocam bildiğim kadarıyla bu klavyelerden anlıyorsunuz, farkını biliyorsunuz. Yardımcı olursanız memnun olurum <3

Bir de Z14 var onu unutmuşum. Sizce hangisi benim isteklerime uyan klavye Z14, Z686, Z94? Üçü arasındaki tuş sayısı hariç farkları nelerdir?

Son düzenleme:
Peki Z14 ile Z94'ün farkı nedir hocam? Sadece insert, Home, page up vesaire gibi olan tuşlar mı yok? Switch, kasa olarak aynılar mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, biraz fazla aşıyor. Vergilerle beraber 1200TL ediyor. Klavyenin oyunlarda çok ama çok önemli olduğunu düşünmediğimden dolayı 1200TL vermek istemiyorum. 500TL'ye de mekanik klavye var yeter. Öneriniz için teşekkürler <3

Klavye çok önemli değil ama manyetik switch klavyeler 8000 Hz olduğu için tepkime süreleri mekaniklere göre çok daha iyidir. Az bastığınızda bile algılama gibi özellikleri var yine de siz bilirsiniz. Tam seviyorsanız Z14 alabilirsiniz.

Bu arada para birimini dolar yaparsanız 30.26 dolara geliyor o da 1000 TL civarına denk geliyor.

Hocam TKL isterseniz Z87 alabilirsiniz 8.78 dolara geliyor gayet iyi fiyat.

Yani tabii ki de daha iyidir fakat o fiyatlara çıkmak istemiyorum. Bir de hafif basınca bile algılaması pek benlik değil. Aynı mantık değil fakat Razer DeathAdder v2'nin klikleri çok hassas, bazen ister istemez basıp ateş ediyordum. Klavyede o kadar hassaslığı seveceğimi sanmıyorum. Bu arada daha demin Z686 sipariş verdim. Z94 tuş sayısı olarak bana daha hitap ediyordu. Fakat aydınlatma olarak ve RGB mod olarak Z686 daha zengin daha güzel. Z686 ışıklar tuşların içindeyken, Z94'te sanki aralarda gibi, tuşun altını pek aydınlatmıyor. Bir de videolardan izlediğim kadarıyla Z686'nın tuşları daha kaliteli ve fontu daha güzel gibi. 200TL farkla Z686 alayım dedim daha güzel durduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…