E-YOOSO nasıldır?

omarniyas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba klavye almak istiyorum ama TR fiyatları gerçekten çok tuzlu ucuz olanlar da çoğunlukla 60 klavyeler oluyor ve sevmiyorum. %60. Temu'dan klavye almayı düşünüyorum gözüme magege ve E-YOOSO gibi markalar çarptı sizce alınır mı? Hotswap olan klavyeleri vergi dahil 1.5 k gibi bir fiyata geliyor mantıklı mıdır? Değil ise ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Türkiye'de 2.el sitelerinde E-YOOSO'nun kapalı kutu ürünleri var daha uyguna onlara yönelin forumun 2.el platformunda satanlarda vardı bende kendim e yooso klavye kullanıyorum memnunum.

Hocam elimde var z686 modeli rainbow modeli red switch 24 eylül 2024 de alındı hiç bir sorunu yok isterseniz sarı sitede ilan açabilirim kutusunda bekliyor

Yazan herkese çok teşekkür ediyorum lakin sanırım yanlış anlaşıldım %60 değil minimum %75 arıyorum ve markaya da güvenim oturdu açıkçası aklında bir model var sanırım ismi Z87, onu almayı planlıyorum vergi dahil 1.2 - 1.3K civarına gelecek.

Atılan klavyeler bu fiyat bandındaki en kaliteli klavyeler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…