K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 Bu mouse aldım ve herhangi bir sorunu var mı? Herhangi bir yerde de yazmıyor.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.426 Makaleler 3 Çözümler 21 19 Temmuz 2025 #2 KediAvcisi dedi: Bu mouse aldım ve herhangi bir sorunu var mı? Herhangi bir yerde de yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu farenin kağıt üstünde verilen özellikleri ile farenin içindeki donanım aynı değil tek bildiğim o
KediAvcisi dedi: Bu mouse aldım ve herhangi bir sorunu var mı? Herhangi bir yerde de yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu farenin kağıt üstünde verilen özellikleri ile farenin içindeki donanım aynı değil tek bildiğim o
K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #3 Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Mantar09 dedi: Bu farenin kağıt üstünde verilen özellikleri ile farenin içindeki donanım aynı değil tek bildiğim o Genişletmek için tıkla...
Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Mantar09 dedi: Bu farenin kağıt üstünde verilen özellikleri ile farenin içindeki donanım aynı değil tek bildiğim o Genişletmek için tıkla...
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.426 Makaleler 3 Çözümler 21 19 Temmuz 2025 #4 KediAvcisi dedi: Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fareyi kullanan görmedim hocam ne desem yalan yani.
KediAvcisi dedi: Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu fareyi kullanan görmedim hocam ne desem yalan yani.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #5 KediAvcisi dedi: Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... 3395'e denk bir sensör ve compx mcu varmış review yapan bir adam anlatıyordu.
KediAvcisi dedi: Ulu Games'ten aldım bir fikriniz var mı? Yani genelde Visual Studio, Unity, Roblox Studio gibi yerlerde takılıyorum. Herhangi bir sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... 3395'e denk bir sensör ve compx mcu varmış review yapan bir adam anlatıyordu.