E-YOOSO X-44 Pro mu VXE R1 mi?

Bütçe
1500

SterN0

Centipat
Daha fazla  

Bu ikisi arasında kaldım. İyzico ile ilk siparişte 300 TL indirim kampanyası varmış bundan yararlanacağım. Bütçem 1500 TL. Sizce hangisi ve ayrıca bu fareler dışında bu bütçeye daha iyi bir mouse öneriniz varsa açığım.

Bu ikisi arasında kaldım. İyzico ile ilk siparişte 300 TL indirim kampanyası varmış bundan yararlanacağım. Bütçem 1500 TL. Sizce hangisi ve ayrıca bu fareler dışında bu bütçeye daha iyi bir mouse öneriniz varsa açığım.

MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
Renk sorun olmayacaksa buna bakabilirsin ki rengi güzel bence. E-YOOSO F/P olarak daha başarılı duruyor ancak bana VXE daha güven veriyor uzun kullanım testleri de mevcut bütçe kısıtlıysa VXE alırdım herhalde.

VXE R1 alırdım ben.

Hocam bütçemin üstünde kalıyor bir de beyaz ekipman diziyorum teşekkürler.

Beyaz olarak,

Var, Parolapara ile 400 TL indirim alabilirsin. Bütçen çıkarsa almanı öneririm, e yooso hakkında hiç yorum görmedim. VXE daha iyidir sanırım ama malzeme kalitesi bu fiyata değmiyor.

Hocam ağırlık olarak vs. X44 Pro daha iyi neden VXE? Evet geçiyor canlı sohbet bölümünde gördüm.

Dediğim gibi hocam daha F/P duruyor ama shape olarak VXE daha iyi bence görüntüsü daha iyi bir hissiyat veriyor bir de VXE r serisi uzun bir süredir satılıyor ve bizzat 1 yıldan uzun süre kullanan insanlar memnun olduğunu söylüyor kronik bir problemi yok yani o yüzden VXE daha güven veriyor. Bu seviyedeki fareler işini fazlasıyla görür zaten.

Beyaz olarak,

Var, Parolapara ile 400 TL indirim alabilirsin. Bütçen çıkarsa almanı öneririm, e yooso hakkında hiç yorum görmedim. VXE daha iyidir sanırım ama malzeme kalitesi bu fiyata değmiyor.

400 TL indirimi nasıl yapıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı