E-YOOSO X44 nasıldır?

Neden?

Donanım olarak yakın sayılırlar, X44'ün malzeme kalitesini çok bilmiyorum ama R1'in ki çok iyi değil.

Fiyatına göre fena değil ama.

X44'ün sensörü bir kere PAW3395 değil. HL9339 adlı bir sensör kullanıyor. Değerleri aynıya benzese bile güvenli olacağını sanmam. Ayrıca nordic değil compx yani beken mcu var.

1500 TL daha kaliteli fare var mı?

Biricik aşkım rapoolar vardı ancak stokları bitti. Yenileniyor arada sırada.

X44'ün sensörü bir kere PAW3395 değil. HL9339 adlı bir sensör kullanıyor. Değerleri aynıya benzese bile güvenli olacağını sanmam. Ayrıca nordic değil compx yani beken mcu var.

Biricik aşkım rapoolar vardı ancak stokları bitti. Yenileniyor arada sırada.
1748165320220.png
var mı?

Ohhh bu mouse ne be bu fiyata ?

Nordic olduğunu kim iddia etmiş zaten. R1de de beken var.
Sensörü 3395 in aynısı, sorun yaşayan da görmedim henüz.

Switch konusunda belki R1 biraz daha iyidir, onun dışında aşırı farkları yok. Sensör 3395 in marka basılmış hali olduğunu düşünüyorum, öyle olmasa bile sorun yaşayan görmedim henüz.

Bana kalırsa ikisi de yakın arada küçük farklarla belki R1 daha iyidir ama çok büyük farklar olmadığı için şekline göre seçmek daha mantıklı.

Nordic olduğunu kim iddia etmiş zaten. R1de de beken var.
Sensörü 3395 in aynısı, sorun yaşayan da görmedim henüz.

Switch konusunda belki R1 biraz daha iyidir, onun dışında aşırı farkları yok. Sensör 3395 in marka basılmış hali olduğunu düşünüyorum, öyle olmasa bile sorun yaşayan görmedim henüz.

Bana kalırsa ikisi de yakın arada küçük farklarla belki R1 daha iyidir ama çok büyük farklar olmadığı için şekline göre seçmek daha mantıklı.
x44 prodan 4k dongle da çıkıyor yani r1+dongle almak istersen x44 daha iyi fiyata geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı