elon muskx Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Selam e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Red Switch Klavye (siyah, Gri, Turuncu TuÅlar) Fiyatı, Yorumları - Trendyol (e-yooso Z11) aldım ve uygun driver arıyorum. Teşekkürler.
Selam e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Red Switch Klavye (siyah, Gri, Turuncu TuÅlar) Fiyatı, Yorumları - Trendyol (e-yooso Z11) aldım ve uygun driver arıyorum. Teşekkürler.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 6 Mayıs 2024 #2 Driverı var mı bilmiyorum ama olsa bile ben yüklemenizi önermem. Böyle klavyelerin driverlarında virüs oluyor diyorlar riske girmeye gerek yok o yüzden. (Kendi driverı yokmuş. Ama bazıları Redragon'un uyumlu driverını kurmuşlar.)
Driverı var mı bilmiyorum ama olsa bile ben yüklemenizi önermem. Böyle klavyelerin driverlarında virüs oluyor diyorlar riske girmeye gerek yok o yüzden. (Kendi driverı yokmuş. Ama bazıları Redragon'un uyumlu driverını kurmuşlar.)
emrsymn Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #3 Aynı klavye bende de mevcut driverlık bir durumu yok.
F furkannar0 Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 390 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 asus b350mk Rx570 Dark GT Pro dark x123 Asus tuf vg258qm / Gigabyte g5 mf Cinsiyet Erkek Meslek Makine mühendisliği öğrencisi 6 Mayıs 2024 #4 Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi?
Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi?
emrsymn Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #5 furkannar0 dedi: Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi? Genişletmek için tıkla... AliExpress'de indirime giriyor. Ben vergiler dahil 800TL'ye aldım.
furkannar0 dedi: Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi? Genişletmek için tıkla... AliExpress'de indirime giriyor. Ben vergiler dahil 800TL'ye aldım.
elon muskx Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #6 furkannar0 dedi: Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi? Genişletmek için tıkla... Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Fizz bende bakıyordum sonra hatırlamadığım bi nedenden dolayı almamıştım ama memnunum z11 den.
furkannar0 dedi: Konu ile alakasız kusura bakma ama bu klavyeden memnun musun o fiyat bandında Redragon Fizz de var sence hangisi? Genişletmek için tıkla... Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Fizz bende bakıyordum sonra hatırlamadığım bi nedenden dolayı almamıştım ama memnunum z11 den.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 9 Mayıs 2024 #7 elon muskx dedi: Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Fizz bende bakıyordum sonra hatırlamadığım bir nedenden dolayı almamıştım ama memnunum Z11'den. Genişletmek için tıkla... Yay sesi vb. kronik sorunlar var Fizz'de. Ondan almamışsınızdır.
elon muskx dedi: Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok. Fizz bende bakıyordum sonra hatırlamadığım bir nedenden dolayı almamıştım ama memnunum Z11'den. Genişletmek için tıkla... Yay sesi vb. kronik sorunlar var Fizz'de. Ondan almamışsınızdır.