e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Red Switch Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Redragon K552-R Kumara Rainbow Arka Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Redragon K552-R Kumara Rainbow Arka Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gerçekten kaliteli bir klavye. Biraz eski ama bu fiyata alınır.
Eşim Ukrayna'lı olduğu için Rusça bir klavye arıyordum. Normal bir klavye almaktansa bunu aldım. Henüz kullanmadık ama bu fiyata alınabilecek bir klavye olduğunu düşünüyorum eğer türkçe karakter şart değilse.
Z11 de ve Z686 da Huano Switch bulunuyor benim tercihim o yüzden z11 olmuştu. Bu arade outemu gaote klasik outemu gibi dandik değil. TKL bir klavye arıyorsan Kumara yı alabilirsin.
Z11 de ve Z686 da Huano Switch bulunuyor benim tercihim o yüzden z11 olmuştu. Bu arade outemu gaote klasik outemu gibi dandik değil. TKL bir klavye arıyorsan Kumara yı alabilirsin.