Trendyolda 1400 liradan 1200 liraya düştüFiyatı ne kadar şuan? 30 Euro üstü olması lazım yanlış değilsem.
0 almayı düşünüyorum fakat 2.el alsam sıkıntı çıkar mı bütçem max 1000 tl belki 1100 tl olabilir.Alınır tabii ki. Sarı siteden mi almayı panlıyorsunuz. Bütçe ve istediğiniz özellikleri yazabilir misiniz?
Alınmaz GK61 al, yada bütçenı artırıp sinerjiden royal kludgelara bak.Trendyolda 1400 liradan 1200 liraya düştü
Trendyol'da 1400 liradan 1200 liraya düştü.
0 almayı düşünüyorum fakat 2.el alsam sıkıntı çıkar mı bütçem maksimum 1000 TL belki 1100 TL olabilir.
aliexpress yurtdışı olduğu için biraz almaya çekiniyorum sıkıntı çıkar mı? sizinki kaç günde geldi?Trendyol'dan almayın hocam AliExpress'de kaçamak indirimi ve ilk sipariş indirimi ile toplam 300TL+140TL vergi toplam 450TL civarına satın aldım. Tuşlara tam basmadan örneğin del tuşuna yarım basıp parmağınızı kaydırır gibi yaparsanız hoş olmayan sesler geliyor bunu göz önünde bulundurup almanızı öneririm.
AliExpress yurt dışı olduğu için biraz almaya çekiniyorum sıkıntı çıkar mı? Sizinki kaç günde geldi?
O indirimler geride kaldı. Bir daha gelmez o tarz indirimler. Siz alırken vergi de %30'dan hesaplanıyordu. Şimdi %60 oldu. Piyasayı takip etmeden direkt hemen neden almayın diyorsunuz baya merak ettim.Trendyol'dan almayın hocam AliExpress'de kaçamak indirimi ve ilk sipariş indirimi ile toplam 300TL+140TL vergi toplam 450TL civarına satın aldım. Tuşlara tam basmadan örneğin del tuşuna yarım basıp parmağınızı kaydırır gibi yaparsanız hoş olmayan sesler geliyor bunu göz önünde bulundurup almanızı öneririm.
gümrüğe takılma tarzı durumlar olmaz değil mi?14 günde geldi hocam. Sıkıntı çıkmaz 30 euro altı fiyata alırsanız. Ayrıca mobil uygulama üzerinden almanızı öneririm almayan arkadaşlarda sorun olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.