E-Yooso Z-686 mekanik klavye alınır mı?

Fiyatı ne kadar şuan? 30 Euro üstü olması lazım yanlış değilsem.
Trendyolda 1400 liradan 1200 liraya düştü

Alınır tabii ki. Sarı siteden mi almayı panlıyorsunuz. Bütçe ve istediğiniz özellikleri yazabilir misiniz?
0 almayı düşünüyorum fakat 2.el alsam sıkıntı çıkar mı bütçem max 1000 tl belki 1100 tl olabilir.

Trendyol'da 1400 liradan 1200 liraya düştü.

0 almayı düşünüyorum fakat 2.el alsam sıkıntı çıkar mı bütçem maksimum 1000 TL belki 1100 TL olabilir.

Trendyol'dan almayın hocam AliExpress'de kaçamak indirimi ve ilk sipariş indirimi ile toplam 300TL+140TL vergi toplam 450TL civarına satın aldım. Tuşlara tam basmadan örneğin del tuşuna yarım basıp parmağınızı kaydırır gibi yaparsanız hoş olmayan sesler geliyor bunu göz önünde bulundurup almanızı öneririm.

Trendyol'dan almayın hocam AliExpress'de kaçamak indirimi ve ilk sipariş indirimi ile toplam 300TL+140TL vergi toplam 450TL civarına satın aldım. Tuşlara tam basmadan örneğin del tuşuna yarım basıp parmağınızı kaydırır gibi yaparsanız hoş olmayan sesler geliyor bunu göz önünde bulundurup almanızı öneririm.
aliexpress yurtdışı olduğu için biraz almaya çekiniyorum sıkıntı çıkar mı? sizinki kaç günde geldi?

AliExpress yurt dışı olduğu için biraz almaya çekiniyorum sıkıntı çıkar mı? Sizinki kaç günde geldi?

14 günde geldi hocam. Sıkıntı çıkmaz 30 euro altı fiyata alırsanız. Ayrıca mobil uygulama üzerinden almanızı öneririm almayan arkadaşlarda sorun olmuş.

O indirimler geride kaldı. Bir daha gelmez o tarz indirimler. Siz alırken vergi de %30'dan hesaplanıyordu. Şimdi %60 oldu. Piyasayı takip etmeden direkt hemen neden almayın diyorsunuz baya merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı