Satıldı E-Yooso Z11 %60 klavye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Ürün geçtiğimiz haftalarda Aliexpress'te indirime giren bir ürün. Şu an sıfır ayarında, hatta tam anlamıyla sıfır diyebilirim. 2-3 Temmuz'da sipariş ettim. 17.07.24 itibarıyla bugün elime ulaştı.

"E indirimle alıyorsun, indirimle herkes aldı zaten, şimdi niye satıyorsun?" diyebilirsiniz veya bu tarz tepkiler verebilirsiniz önceki konularda belirttiğiniz gibi, kısaca açıklayayım: Başta kullanmak için aldım fakat %60 klavyelerin benlik olmadığını fark ettiğimde ASUS ROG STRIX Scope Deluxe aldığım için satmaya karar verdim. Halihazırda ROG STRIX Scope Deluxe almışken elimde durmasının bir anlamı yok. %60 klavyeler pek benlik değil.

Kutusu açıldı, laptop üzerinde çalışıp çalışmadığı kontrol edildi ve tekrar kutusuna koyuldu. İçerisinde çıkan zımbırtıları da göndereceğim, 2 tane yedek switch, space-esc tuşları, keycap sökme aparatı var. Çok teknik detayına girmek istemiyorum, ürünü zaten bilen biliyor.

Red switch'e sahip, USB/Type-C bağlantısı var. Kasanın üst kısmı metal. Hoş, şık bir klavye. Herhangi bir sorunu yok. Aşağıda görsellerini koyacağım. Alıcılar için satın almadan önce ses testi videosunu da atabilirim. Maksimum 2 gün içerisinde kargolarım ürünü.

Fiyat için 850 TL düşündüm. Fiyat bir tık fazla olabilir, ürünün ikinci el piyasasına hakim değilim. Fiyat konusunda esnetme yapabilirim.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    319 KB · Görüntüleme: 150
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    282,3 KB · Görüntüleme: 109
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 96
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    152,3 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
İndirimi kaçıran ve kargoyu 2 hafta beklemek istemeyenler için iyi bir fırsat denilenebilir.

@Snowsat ne oldu? :D

Snowsat farklı bir klavye almış, kendisine hayırlı olsun. Kaçıran arkadaşlar olduysa veya satın almak isteyene, fiyatta düşüş sağlayabilirim.

Son düzenleme:
Klavye @rdk.samet isimli kullanıcıya satıldı. Kendisi dün ürünü satın aldı, EFT sonrasında aynı gün içerisinde Yurtiçi Kargo’ya teslim ettim. 1 gün içerisinde kendisine ulaştırmışlar.

850 TL olarak belirlediğim fiyatı, klavyeyi kendisine satarken 600 TL’ye düşürdüm. Kendisine hayırlı olsun.

Kendisi mesaj şartını karşılamadığı için konuya yazamıyor. Konuya yazmak istediklerini Discord üzerinden bana iletti. Onun yerine konuya ben ekleyeceğim.

IMG_9483.png

Hepinize iyi Sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı