E-Yooso Z11 ışıklandırma kontrolü için driver programı yapılabilir mi?

emirhan31ke

Decapat
Daha fazla  
E-Yooso Z11 model %60 klavye kullanıyorum. Klavyenin kendi driverı yok, farklı bir driver yükleyebilir miyim? Ya da bir miktar C# biliyorum yardım alarak kendi driverımı nasıl yazabilirim? Driver'ı makro için değil ışıklandırma kontrolü için istiyorum. Tuşlardan LED kontrolü yapabiliyorum ancak istediğim tuşa istediğim rengi vs. atayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

@emirhan31ke
Hocam merhaba acaba klavyenizden memnun musunuz?

Hocam şöyle söyleyeyim kullanımda ergonomide vs. herhangi bir problemim yok ancak yazılım geliştirmeyle ilgilendiğim için bazı durumlarda işimi zorlaştırıyor %60 olması bunu da az çok makro programıyla çözdüm hotswap olması Type-C ile bağlanması vs zaten pozitif tarafta ancak yedek tuşlar peki iyi tutuanmıyor Switch'lere Type-C kablosu emanet duruyor gibi görünüyor ancak sağlam portu biraz dışarı yapmışlar gibi ışıklandırmada geçikmedede sorun yaşamıyorum kesinlikle öneririm.

Merhaba. Klavye elime bugün ulaştı ve konuyu gördüm. Driverı yükledim açtım ve ışıklandırma ayarı yapmak isterken "Device is disconnected" uyarısı alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Sarı ışık olan modelin Driver'ını nereden bulabilirim acaba?
hocam bendede bu sarı ışıklı olandan var ama herhangi mod ışık ayarlama vs yapamadım hangi tuşlar ile yapıyorsunuz

Sarı ışık olan modelin Driver'ını nereden bulabilirim acaba?
hocam bendede bu sarı ışıklı olandan var ama herhangi mod ışık ayarlama vs yapamadım hangi tuşlar ile yapıyorsunuz

Bende bilmiyorum. Arkadaşımda var onun için sormuştum. İnternetten baktığımda Alt + M ile yapmıştı biri. Ama o deneyince olmadı sanırsam. Kitapçığında kombinasyonlar yazmıyor mu?

Bende bilmiyorum. Arkadaşımda var onun için sormuştum. İnternetten baktığımda Alt + M ile yapmıştı biri. Ama o deneyince olmadı sanırsam. Kitapçığında kombinasyonlar yazmıyor mu?
Sarı olanın driverı yok hocam. Rengini değiştiremiyorsunuz. RGB olanı değişebiliyor ancak.

Sarı olanın driverı yok hocam. Rengini değiştiremiyorsunuz. RGB olanı değişebiliyor ancak.

Modlar için bir yazılımı vardır diye düşünüyordum bayağı uğraşarak monochrome için yazılımda bulmuştum fakat device is disconnected hatası verdi onda da e-yosoo'nun sitesinden Z13'ün Driver'ını denedi arkadaşım fakat o model TKL olduğu için ESC tuşu é tuşu oldu bir anda çözümünü Microsoft powertoys uygulamasında yeni tuş atayarak sağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…