Beguile Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 302 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar AliExpress'ten Z11 aldım, mavi switch gibi çok ses çıkartmayan, tok sesli, çok pahalı olmayan, AliExpress'ten 100-150TL civarına alabileceğim, modlama ile uğraşmayacağım switch arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Arkadaşlar AliExpress'ten Z11 aldım, mavi switch gibi çok ses çıkartmayan, tok sesli, çok pahalı olmayan, AliExpress'ten 100-150TL civarına alabileceğim, modlama ile uğraşmayacağım switch arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 GGBOY Kang Witte V3-schakelaars Mechanisch toetsenbord Lineaire schakelaar 3-pins aangepaste Cherry RGB SMD Gaming-compatibele Hot Swap MX-schakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
GGBOY Kang Witte V3-schakelaars Mechanisch toetsenbord Lineaire schakelaar 3-pins aangepaste Cherry RGB SMD Gaming-compatibele Hot Swap MX-schakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Temmuz 2024 #3 Hyperciaa dedi: GGBOY Kang Witte V3-schakelaars Mechanisch toetsenbord Lineaire schakelaar 3-pins aangepaste Cherry RGB SMD Gaming-compatibele Hot Swap MX-schakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunların orijinal olma ihtimali nedir? Çekeceğim 70 likten.
Hyperciaa dedi: GGBOY Kang Witte V3-schakelaars Mechanisch toetsenbord Lineaire schakelaar 3-pins aangepaste Cherry RGB SMD Gaming-compatibele Hot Swap MX-schakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunların orijinal olma ihtimali nedir? Çekeceğim 70 likten.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 belirsizz dedi: Hocam bunların orijinal olma ihtimali nedir? Çekeceğim 70 likten. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmasa bile orijinale yakın performans verdiğini yazmışlar yani alınır. Zaten 150-200 TL bedava.
belirsizz dedi: Hocam bunların orijinal olma ihtimali nedir? Çekeceğim 70 likten. Genişletmek için tıkla... Orijinal olmasa bile orijinale yakın performans verdiğini yazmışlar yani alınır. Zaten 150-200 TL bedava.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Temmuz 2024 #5 Hyperciaa dedi: Orijinal olmasa bile orijinale yakın performans verdiğini yazmışlar yani alınır. Zaten 150-200 TL bedava. Genişletmek için tıkla... 50 alıp 10 tanesini Red axis mi kullansam değer mi 2 dolara?
Hyperciaa dedi: Orijinal olmasa bile orijinale yakın performans verdiğini yazmışlar yani alınır. Zaten 150-200 TL bedava. Genişletmek için tıkla... 50 alıp 10 tanesini Red axis mi kullansam değer mi 2 dolara?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 belirsizz dedi: 50 alıp 10 tanesini Red axis mi kullansam değer mi 2 dolara? Genişletmek için tıkla... Ya hocam zaten beleş kafanıza göre takılın .
belirsizz dedi: 50 alıp 10 tanesini Red axis mi kullansam değer mi 2 dolara? Genişletmek için tıkla... Ya hocam zaten beleş kafanıza göre takılın .
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 1 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 12 Temmuz 2024 #7 Meraktan soruyorum neden ekstradan alıyorsunuz? Ne işe yarıyor bu switchler?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #8 Rankout dedi: Meraktan soruyorum neden ekstradan alıyorsunuz? Ne işe yarıyor bu switchler? Genişletmek için tıkla... Daha güzel hissiyat ve ses sağlıyor.
Rankout dedi: Meraktan soruyorum neden ekstradan alıyorsunuz? Ne işe yarıyor bu switchler? Genişletmek için tıkla... Daha güzel hissiyat ve ses sağlıyor.
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 1 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 12 Temmuz 2024 #9 belirsizz dedi: Daha güzel hissiyat ve ses sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki örneğin ben blue swicth bir klavye aldım bunları takmak için kendi switchlerini sökmeliyim dimi? Yani Blue switch olmayacak artık
belirsizz dedi: Daha güzel hissiyat ve ses sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam peki örneğin ben blue swicth bir klavye aldım bunları takmak için kendi switchlerini sökmeliyim dimi? Yani Blue switch olmayacak artık
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 12 Temmuz 2024 #10 Rankout dedi: Hocam peki örneğin ben blue swicth bir klavye aldım bunları takmak için kendi switchlerini sökmeliyim değil mi? Yani blue switch olmayacak artık. Genişletmek için tıkla... Evet söküp aldıklarını takacaksın ister daha kaliteli bir blue alırsın ister Green.
Rankout dedi: Hocam peki örneğin ben blue swicth bir klavye aldım bunları takmak için kendi switchlerini sökmeliyim değil mi? Yani blue switch olmayacak artık. Genişletmek için tıkla... Evet söküp aldıklarını takacaksın ister daha kaliteli bir blue alırsın ister Green.