EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.173 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Aliden indirimde aldım ama %60 bayağı küçük geldi. Tam boy red switch klavyeler ile takas edebilirim. Kullanmadım.
Aliden indirimde aldım ama %60 bayağı küçük geldi. Tam boy red switch klavyeler ile takas edebilirim. Kullanmadım.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 23 16 Temmuz 2024 #2 Asus Tuf K7 var, optik red switch. İlgilenirsen discord: joeblack7
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.173 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 JoeBlackk dedi: Asus Tuf K7 var, optik red switch. İlgilenirsen discord: joeblack7 Genişletmek için tıkla... O klavye benim takas etmek istediğimin üstünde bir modele benziyor. ( yada değildir çok anlamıyorum fiyatını bulamadım) Ha klavyeler denk dersen ve önerdiğinde sıfırsa takas edebilirim. Ama yok ikinci el hele 1-2 yıllık filansa yok hocam ilgilenmiyorum.
JoeBlackk dedi: Asus Tuf K7 var, optik red switch. İlgilenirsen discord: joeblack7 Genişletmek için tıkla... O klavye benim takas etmek istediğimin üstünde bir modele benziyor. ( yada değildir çok anlamıyorum fiyatını bulamadım) Ha klavyeler denk dersen ve önerdiğinde sıfırsa takas edebilirim. Ama yok ikinci el hele 1-2 yıllık filansa yok hocam ilgilenmiyorum.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 23 17 Temmuz 2024 #4 EdoMinato dedi: O klavye benim takas etmek istediğimin üstünde bir modele benziyor. ( yada değildir çok anlamıyorum fiyatını bulamadım) Ha klavyeler denk dersen ve önerdiğinde sıfırsa takas edebilirim. Ama yok ikinci el hele 1-2 yıllık filansa yok hocam ilgilenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teklif var ısrar yok hocam, uyuşmuyoruz malesef
EdoMinato dedi: O klavye benim takas etmek istediğimin üstünde bir modele benziyor. ( yada değildir çok anlamıyorum fiyatını bulamadım) Ha klavyeler denk dersen ve önerdiğinde sıfırsa takas edebilirim. Ama yok ikinci el hele 1-2 yıllık filansa yok hocam ilgilenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teklif var ısrar yok hocam, uyuşmuyoruz malesef