V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 140 14 Temmuz 2025 #1 Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım.
Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Temmuz 2025 #2 vexrion dedi: Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. RGB modeli değil. Sadece LED.
vexrion dedi: Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. RGB modeli değil. Sadece LED.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.500 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 14 Temmuz 2025 #3 vexrion dedi: Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hotswapti galiba. Yani ledleri switchte değil kartın üstünde. Bu yüzden değişimi çok zahmetli ve uğraştıracaktır sizi. Yapan birini görmedim veya duymadım ama yaparsanız da RGB klavye yazılımıyla ne kadar düzgün çalışır onu bilemiyorum. Qualty dedi: Yapamazsın. RGB modeli değil. Sadece LED. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden RGB'ye çevirmek istemiş arkadaş modifikasyon yaparak.
vexrion dedi: Emektar E-Yooso Z11 klavyem var. Sadece sarı yanıyor. Bu klavyeyi nasıl RGB yapabilirim? Tamamen keyif amaçlı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hotswapti galiba. Yani ledleri switchte değil kartın üstünde. Bu yüzden değişimi çok zahmetli ve uğraştıracaktır sizi. Yapan birini görmedim veya duymadım ama yaparsanız da RGB klavye yazılımıyla ne kadar düzgün çalışır onu bilemiyorum. Qualty dedi: Yapamazsın. RGB modeli değil. Sadece LED. Genişletmek için tıkla... Zaten o yüzden RGB'ye çevirmek istemiş arkadaş modifikasyon yaparak.