B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 786 Çözümler 2 14 Temmuz 2024 #11 Deniz d dedi: Ya hocam şunun çözümünü bilen var mı çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Aynı üründen yeni hesap açıp 2. defa satın almışsın sanırım ondan böyle diyor.
Deniz d dedi: Ya hocam şunun çözümünü bilen var mı çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Aynı üründen yeni hesap açıp 2. defa satın almışsın sanırım ondan böyle diyor.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #12 berraassde dedi: Aynı üründen yeni hesap açıp 2. defa satın almışsın sanırım ondan böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı ürün gene anlamadım vallahi bende.
berraassde dedi: Aynı üründen yeni hesap açıp 2. defa satın almışsın sanırım ondan böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı ürün gene anlamadım vallahi bende.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Temmuz 2024 #13 Deniz d dedi: Yok hocam farklı ürün gene anlamadım vallahi bende. Genişletmek için tıkla... Önceki sayfada yazdığıma bakarsan anlarsın, cihazın kara listeye alındı muhtemelen.
Deniz d dedi: Yok hocam farklı ürün gene anlamadım vallahi bende. Genişletmek için tıkla... Önceki sayfada yazdığıma bakarsan anlarsın, cihazın kara listeye alındı muhtemelen.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #14 belirsizz dedi: Aynı cihazdan sürekli aynı adres ve telefon numarası ile alışveriş yaparsan cihazın kara listeye alınmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynı adres derken millet 10 sipariş geçiyor telefon numarası degissem düzelir mi sizce.
belirsizz dedi: Aynı cihazdan sürekli aynı adres ve telefon numarası ile alışveriş yaparsan cihazın kara listeye alınmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynı adres derken millet 10 sipariş geçiyor telefon numarası degissem düzelir mi sizce.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #15 Ben konuyu sabah 3-4 gibi açtığımda indirim vardı da işte onaylanasıya bitmiş sanırsam.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Temmuz 2024 #16 Hyperciaa dedi: Ben konuyu sabah 3-4 gibi açtığımda indirim vardı da işte onaylanasıya bitmiş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yok saat 11 de vardı indirim. Bu zamana kalmamış. Deniz d dedi: Aynı adres derken millet 10 sipariş geçiyor telefon numarası degissem düzelir mi sizce. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum cihaz ban yediği için olmayabilir.
Hyperciaa dedi: Ben konuyu sabah 3-4 gibi açtığımda indirim vardı da işte onaylanasıya bitmiş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yok saat 11 de vardı indirim. Bu zamana kalmamış. Deniz d dedi: Aynı adres derken millet 10 sipariş geçiyor telefon numarası degissem düzelir mi sizce. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum cihaz ban yediği için olmayabilir.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #17 belirsizz dedi: Yok saat 11 de vardı indirim. Bu zamana kalmamış. Bilmiyorum cihaz ban yediği için olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya cihazda değiştireceğim laptontan yapacağım.
belirsizz dedi: Yok saat 11 de vardı indirim. Bu zamana kalmamış. Bilmiyorum cihaz ban yediği için olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok ya cihazda değiştireceğim laptontan yapacağım.
B babaadamsiteiçiya Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 844 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #18 belirsizz dedi: Aynı cihazdan sürekli aynı adres ve telefon numarası ile alışveriş yaparsan cihazın kara listeye alınmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 tane hesap açtım fakat ikisinde de hiç alışveriş yapmadım yeni açıp oradan yapsam sorun olur mu? Ayrıca indirim bitti mi?
belirsizz dedi: Aynı cihazdan sürekli aynı adres ve telefon numarası ile alışveriş yaparsan cihazın kara listeye alınmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2 tane hesap açtım fakat ikisinde de hiç alışveriş yapmadım yeni açıp oradan yapsam sorun olur mu? Ayrıca indirim bitti mi?
E Eren FISHER Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #19 yav hacı bu indirimler çok hızlı mı bitiyor yoksa ben mi yanlış yapıyorum
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Temmuz 2024 #20 Eren FISHER dedi: Yav hacı bu indirimler çok hızlı mı bitiyor yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları 1 saat de bitiyor bazısı 2-3 gün kalıyor.
Eren FISHER dedi: Yav hacı bu indirimler çok hızlı mı bitiyor yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları 1 saat de bitiyor bazısı 2-3 gün kalıyor.