Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ürünün kendi switchi sorunlu mu ki?

Ürünün kendi switchi sorunlu mu ki?

Hayır değil ama red switch bana çok hissiyatsız ve tokluk olmayan bir switch türü gibi geldiğinden alma kararı verdim. Toplam kar mı desem zarar mı desem bilemiyorum ama.
340 TL (Z11) 100 TL(keycaps) 210 TL (switch) e bayıldım toplam 650.bunun yanına pamuk+bant yaklaşık 900 TL.

Benim icin o kadar sıkıntı degil. İlk defa mekanik klavye kullanacağım. Daha önce G103 kullanıyordum.

Benim icin o kadar sıkıntı degil. İlk defa mekanik klavye kullanacağım. Daha önce G103 kullanıyordum.

Yay sesi varmış duyduğuma göre o da etkiledi. Simdi satıcıya soruyorum uygun mu diye.

Merhaba arkadaşlar ggboy satıcısından kang white almıştım. Saticiya kesinlikle ulaşamadım. Ayrica yorumlarda Redragon klavyelere uymadığı belirtilmişti hemen iade ettim. Param 30 dk ye geldi şu an switch arayışındayım yine Max 270 TL @Yağız Özel sana da sorup duruyorum kararsız ve mükemmeliyetçi biri olduğum için karar veremedim.

Son düzenleme:
Aparatı gerekli tırnaklara yerleştiğinden emin olun. Tırnaklara yerleştikten sonra aparatı bastırın kolay çıkıyor.

Yok abi çıkmıyor ya niye böyle kendi klavyem çıkıyor rahat ama bu niye çıkmıyor ya anlamadım güçlü çekiyrum iyice aparatla bastıracağım mı?

Yok abi çıkmıyor ya niye böyle kendi klavyem çıkıyor rahat ama bu niye çıkmıyor ya anlamadım güçlü çekiyrum iyice aparatla bastıracağım mı?
Valla hocam şöyle anlatayım daha 6 tane tuş çıkardım çıkardığım tuş göklere selam vermeye gidiyor. Çıkardığımı da geri takmadım bir ara CIY asura sipariş ederim onu takacağım.

Aga bu ne kadar sert çıkaramıyorsun takamıyorsun saçmalığa bak

Kanka şimdi kutun içinden aparat çıkmıyor mu arkadaşlar hep eliyle mi çekiyor eğer aparatla rahat çıkıyorsa switch alacağım ama sıkıntılı ise çıkartmak hiç bulaşmayacağım galiba aparat gerekliyse onu alırım sıkıntı yok bir yardımcı olur musun?

Aparat yanında geliyor zaten sorun çok zor çıkmasında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…