M mJtsk04 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 39 3 Temmuz 2024 #351 Jesus Wicked dedi: Konuda 339TL olduğu yazıyor sen nasıl 375e aldın. Genişletmek için tıkla... Portekizce oldugu için.
Jesus Wicked dedi: Konuda 339TL olduğu yazıyor sen nasıl 375e aldın. Genişletmek için tıkla... Portekizce oldugu için.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 3 Temmuz 2024 #353 Jesus Wicked dedi: Konuda 339TL olduğu yazıyor sen nasıl 375e aldın. Genişletmek için tıkla... Portekiz ve Rusça olanlar 40TL daha pahali.
Jesus Wicked dedi: Konuda 339TL olduğu yazıyor sen nasıl 375e aldın. Genişletmek için tıkla... Portekiz ve Rusça olanlar 40TL daha pahali.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #354 Hagu dedi: Portekiz ve Rusça olanlar 40TL daha pahali. Genişletmek için tıkla... Neden?
T Tekir Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #355 spaghettisosu dedi: Portekizce alırsanız küçük shift ve türkçe klavyelerdeki enter tuşu olur, ancak Ü,Ş,Ğ,Ö bu tür tuşlar olmaz. Genişletmek için tıkla... İngilizce için de aynı şey geçerli sanırım hocam doğru müdür ?
spaghettisosu dedi: Portekizce alırsanız küçük shift ve türkçe klavyelerdeki enter tuşu olur, ancak Ü,Ş,Ğ,Ö bu tür tuşlar olmaz. Genişletmek için tıkla... İngilizce için de aynı şey geçerli sanırım hocam doğru müdür ?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.435 Çözümler 20 3 Temmuz 2024 #356 Elimde hazır kullanmadığım beyaz SteelSeries keycap takımı vardı. Ona güvenerek beyaz Rusça Z11 aldım, umarım keycapler uyar. Tam alırken de stok bitti sanırım. Sipariş onaylandı ama inşallah iptal olmaz.
Elimde hazır kullanmadığım beyaz SteelSeries keycap takımı vardı. Ona güvenerek beyaz Rusça Z11 aldım, umarım keycapler uyar. Tam alırken de stok bitti sanırım. Sipariş onaylandı ama inşallah iptal olmaz.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Temmuz 2024 #357 Ben kartta limit olmadığından alamadım. 24 saat süre verdi bana ödeme yapmam için. Yarın para atarsam acaba 9.40'dan alabilir miyim bilginiz var mı?
Ben kartta limit olmadığından alamadım. 24 saat süre verdi bana ödeme yapmam için. Yarın para atarsam acaba 9.40'dan alabilir miyim bilginiz var mı?
M mJtsk04 Femtopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 39 3 Temmuz 2024 #358 Tekir dedi: İngilizce için de aynı şey geçerli sanırım hocam doğru müdür? Genişletmek için tıkla... İngilzcede büyük Shift var bu yüzden İngilizce daha mantikli bence.
Tekir dedi: İngilizce için de aynı şey geçerli sanırım hocam doğru müdür? Genişletmek için tıkla... İngilzcede büyük Shift var bu yüzden İngilizce daha mantikli bence.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 3 Temmuz 2024 #359 akt dedi: Geçmiş yorumlarda attığım grafiğe bakın. Genişletmek için tıkla... Gordum simdi vazgectim almaktan. İleride bozulursa veya bir şey olursa kaliteli bir klavye alirim simdi para harcamaya gerek yok.
akt dedi: Geçmiş yorumlarda attığım grafiğe bakın. Genişletmek için tıkla... Gordum simdi vazgectim almaktan. İleride bozulursa veya bir şey olursa kaliteli bir klavye alirim simdi para harcamaya gerek yok.
T Tekir Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #360 Dostlar sizce Portekizce olması sorun oluşturur mu ? Bildiğim kadarıyla Windowsta seçili olan dil neyse o tuş basıyor.
Dostlar sizce Portekizce olması sorun oluşturur mu ? Bildiğim kadarıyla Windowsta seçili olan dil neyse o tuş basıyor.