Elektronik E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendim ve 4 arkadaşıma daha aldırdım patlamayız inşallah.

Yok, patlamazsın. Klavyenin resmi satıcısı Redragon Store. Ha, gelince sevinçten patlarsan orası ayrı.

Promo code var mı?

Bildiğim kadarıyla yok.

Evde olmadığımızda bizi telefonla arayıp geldik yoktunuz falan diyorlar mı yoksa şubeye falan gitse ben gidip alabilir miyim? Köyde olucağım sanırım ne yapmam lazım.

Bunlar yüksek ihtimal PTT ile dağıtılacaklar. Kargo takipten komşu, apartman görevlisi veya güvenliğe bırak seçeneklerini seçebilirsin dağıtım aşamasındayken.

PTT abov.

PTT den başka ne ile olabilir?

PTT'den başka ne ile olabilir?

Bilmem. Sürekli AliExpress'ten ürün alan birisi değilim. Toplasan 3 sefer falan alışveriş yaptım ilkinin neyle geldiğini hatırlamıyorum ama son ikisi PTT ile geldi o kısımda netim. İlk siparişin neyle geldiğini hatırlamadığım için kesin konuşmadım zaten.

Teşekkürler hocam sizce bu keycapslerin blue and white versiyonu tiger longteng mouse pad ile uyumlu olur mu? Son bir soru olarak coiled kablo. Coiled kablo almaya gerek var mı? Güzel olsun diye almak istiyorum ama pahalı geldiler.

Teşekkürler hocam sizce bu keycapslerin blue and white versiyonu tiger longteng mouse pad ile uyumlu olur mu? Son bir soru olarak coiled kablo. Coiled kablo almaya gerek var mı? Güzel olsun diye almak istiyorum ama pahalı geldiler.
Klavye daha ucuz kablosundan

Ben mi yanlış bakıyorum yoksa zam mı geldi ? Umarım ben yanlış bakıyorumdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…