bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.290 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #941 Benim kargom kurye tarafından alındı diyor ne zaman kargoya verirler? Bu sabah almışlardı siparişi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #942 bdxmrz dedi: Herkes beyaz istiyor ben gittim siyah aldım hata mı yaptımki? Bence siyah daha güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil siyah daha iyi bence.
bdxmrz dedi: Herkes beyaz istiyor ben gittim siyah aldım hata mı yaptımki? Bence siyah daha güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil siyah daha iyi bence.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 4 Temmuz 2024 #943 LuisB4y dedi: Aynı şekil siyah daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bence de siyah daha iyi bu klavyenin ışıklandırmasına göre
LuisB4y dedi: Aynı şekil siyah daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bence de siyah daha iyi bu klavyenin ışıklandırmasına göre
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #944 Ben beyazını aldım ve zaten direkt yarımsaat içinde kapandı beyazı fotoğrafta kötü gözükebilir ama gelince bakacağız.
Ben beyazını aldım ve zaten direkt yarımsaat içinde kapandı beyazı fotoğrafta kötü gözükebilir ama gelince bakacağız.
L Lordwingard Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #945 bdxmrz dedi: Benim kargom kurye tarafından alındı diyor ne zaman kargoya verirler? Bu sabah almışlardı siparişi. Genişletmek için tıkla... Benimki dünden beri kurye tarafından alındı durumunda daha kargoya verilmedi.
bdxmrz dedi: Benim kargom kurye tarafından alındı diyor ne zaman kargoya verirler? Bu sabah almışlardı siparişi. Genişletmek için tıkla... Benimki dünden beri kurye tarafından alındı durumunda daha kargoya verilmedi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #946 Lordwingard dedi: Siyah turuncu EN olanı aldım ben de. Benimki dünden beri kurye tarafından alındı durumunda daha kargoya verilmedi. Genişletmek için tıkla... Benimki de dün akşam verdim siparişi.
Lordwingard dedi: Siyah turuncu EN olanı aldım ben de. Benimki dünden beri kurye tarafından alındı durumunda daha kargoya verilmedi. Genişletmek için tıkla... Benimki de dün akşam verdim siparişi.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #947 LuisB4y dedi: Benimki de dün akşam verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bende teslimatı bekliyor durumunda.
LuisB4y dedi: Benimki de dün akşam verdim siparişi. Genişletmek için tıkla... Bende teslimatı bekliyor durumunda.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #948 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bizdeki model de böyle sarı rgb mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bizdeki model de böyle sarı rgb mi ?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #949 Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bizdeki model de böyle sarı RGB mi? Genişletmek için tıkla... RGB değil tek sarı başka yok. Sarı LED.
Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bizdeki model de böyle sarı RGB mi? Genişletmek için tıkla... RGB değil tek sarı başka yok. Sarı LED.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #950 belirsizz dedi: RGB değil tek sarı başka yok. Sarı LED. Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim sürekli sarı mı yanıyor videodaki gibi hareket etmiyor mu ?
belirsizz dedi: RGB değil tek sarı başka yok. Sarı LED. Genişletmek için tıkla... Yani demek istediğim sürekli sarı mı yanıyor videodaki gibi hareket etmiyor mu ?