E-Yooso Z11 vs Z686

Daha fazla  
Sizce hangisi alınır yön tuşları önemli mi? Metal kasa için yön tuşlarından vazgeçilir mi?

Oyuna bie etkisi yok fakat ben çok fazla video izlediğim için ve yanlış yazarken düzeltmem gerektiği için yön tuşları olmadan yapamıyorum. Sizin tercihiniz, switchler aynı zaten.

Hocam bir de şu anda elimde SS Apex 3 var çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum ama şimdi satmadan alinca da boşa para gibi hissediyorum. Z11 ve Z686 da sahibinden de alsatcilardan alacağım 700-800 civari.

Hocam bir de şu anda elimde SS Apex 3 var çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum ama şimdi satmadan alinca da boşa para gibi hissediyorum. Z11 ve Z686 da sahibinden de alsatcilardan alacağım 700-800 civari.
Ordan almanız daha mantıklı hem daha ucuz hem daha hızlı gelir hem de sıfır.

İndirimleri kacirmadak daha iyi olurdu da kaçırdık sizce değer mi Apex 3 yerine almaya Apex 3 boşa cikacak ama ilanda duracak.
Apex 3 membran olan mıydı? Eğer mekanikse switchlerinin daha iyi olması gerekiyor. Tabii ki de daha küçük tercih etmek daha mantıklı zaten z11 hot swap olduğundan bir switchi bozulursa değiştirirsiniz.

Apex 3 membran olan mıydı? Eğer mekanikse switchlerinin daha iyi olması gerekiyor. Tabii ki de daha küçük tercih etmek daha mantıklı zaten Z11 hot swap olduğundan bir switchi bozulursa değiştirirsiniz.

Hocam membran olan. Çok büyük geliyor kenara koyarım ilanda kalır alıcı çıkınca satarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…