Biri transparan kasa diğeri metal olması lazım. Daha önce z11t denemiştim hissiyatı vs. çok güzeldi. Metal olduğu izin Z11 alabilirsin Aliexpress'de daha ucuz ve rgb modeli var.E-YOOSO Z11T ile E-YOOSO Z11 arasındaki farkları açıklayabilir misiniz? (Red switch almayı düşünüyorum)
Hangisini neden tercih etmeliyim?
Biri transparan kasa diğeri metal olması lazım. Daha önce Z11t denemiştim hissiyatı vs. çok güzeldi. Metal olduğu izin Z11 alabilirsin AliExpress'de daha ucuz ve RGB modeli var.
Z11T tenk renk. AliExpress'den RGB versiyonunu alabilirsiniz.Hocam selam Z11'de sadece tuşların sarı renk diye biliyorum Z11T'de ise RGB midir yoksa yine tek renk mi ona göre Z11T alacağım ve sizin uzun zaman kullandığınızı düşünerek hangisini önerirsiniz?
Teşekkür ederim.Z11T tenk renk. AliExpress'den RGB versiyonunu alabilirsiniz.
Aliexpress'de indirim kalmadı artık. 2.el al satcılardan Z11 RGB almanızı öneririm.Teşekkür ederim.
Hocam zaten yazdıktan sonra Redragon k617 fizz aldım onu kullanıyorum şimdiAliexpress'de indirim kalmadı artık. 2.el al satcılardan Z11 RGB almanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.