E-YOOSO Z11T ile E-YOOSO Z11 arasındaki farklar nedir?

UDGray

Centipat
Daha fazla  
E-YOOSO Z11T ile E-YOOSO Z11 arasındaki farkları açıklayabilir misiniz? (Red switch almayı düşünüyorum)
Hangisini neden tercih etmeliyim?

E-YOOSO Z11T ile E-YOOSO Z11 arasındaki farkları açıklayabilir misiniz? (Red switch almayı düşünüyorum)
Hangisini neden tercih etmeliyim?
Biri transparan kasa diğeri metal olması lazım. Daha önce z11t denemiştim hissiyatı vs. çok güzeldi. Metal olduğu izin Z11 alabilirsin Aliexpress'de daha ucuz ve rgb modeli var.

Z11t transparan kasa Z11 metal. Z11 kullanıcısıyım öneririm tek benim hatamdan dolayı klavyenin tuşları çizildi onun dışında çok iyi.

Biri transparan kasa diğeri metal olması lazım. Daha önce Z11t denemiştim hissiyatı vs. çok güzeldi. Metal olduğu izin Z11 alabilirsin AliExpress'de daha ucuz ve RGB modeli var.

Hocam selam Z11'de sadece tuşların sarı renk diye biliyorum Z11T'de ise RGB midir yoksa yine tek renk mi ona göre Z11T alacağım ve sizin uzun zaman kullandığınızı düşünerek hangisini önerirsiniz?

Hocam selam Z11'de sadece tuşların sarı renk diye biliyorum Z11T'de ise RGB midir yoksa yine tek renk mi ona göre Z11T alacağım ve sizin uzun zaman kullandığınızı düşünerek hangisini önerirsiniz?
Z11T tenk renk. AliExpress'den RGB versiyonunu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı