e-Yooso Z11T klavyenin switchleri değiştirilmeli mi?

Daha fazla  
AliExpress'ten aldığım E Yooso Z11T modelini kullanıyorum. Klavyenin bazı tuşları basmamaya başladı. Klavyenin hotswap özelliği var ben şimdi switch alıp değiştirsem tekrardan problem yaşar mıyım? Ayrıca sessiz switch önerirseniz sevinirim.

Başka bir tuşun switchiyle yer değiştirmeyi denedin mi? Denemediysen bir dene switch bozulmuş olabilir çünkü.
Tok bir switch arıyorsan Akko Rosewood.
Sıfır ses switch arıyorsan Akko Fairy.

Başka bir tuşun switchiyle yer değiştirmeyi denedin mi? Denemediysen bir dene switch bozulmuş olabilir çünkü.
Tok bir switch arıyorsan Akko Rosewood.
Sıfır ses switch arıyorsan Akko Fairy.

Kullanmadığım harflerle switchleri değiştirip biraz daha kullandım fakat switchler Çin malı olduğundan mı bilmiyorum çıkmadılar biraz çıkarırken plastik yerlerini kırdım. Önerdiğin switchleri takıp kullansam herhangi bir sorun yaşamam değil mi ilk defa hot swap klavye kullanıyorum da.

Bi sorun olmaz ama dikkat edin switchin pin sayısı klavyeye uygun olsun farklı bir switch alırken

PCB'nde bir sıkıntı yoksa eğer sıkıntı switchteyse değiştirip kullanabilirsin ama PCB'nde sıkıntı varsa değiştirsen de çalışmaz. Switchler yer değiştirdiğinde çalışmış anladığım kadarıyla yeni switch alıp takarsan klavyen çalışmaya devam eder. Senin yerinde olsaydım kasasını da kırdığın için yeni bir klavye almayı düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…