belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ocak 2025 #11 Crael dedi: Vallahi hocam ben ıt de bilgim iyidir klavyede PCB falan hiç anlşamam ama uğraştığınız için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... PCB'yi klavyenin anakartı olarak düşünebilirsiniz.
Crael dedi: Vallahi hocam ben ıt de bilgim iyidir klavyede PCB falan hiç anlşamam ama uğraştığınız için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... PCB'yi klavyenin anakartı olarak düşünebilirsiniz.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.845 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #12 Crael dedi: Kral pişman olmamı gerektiren bir sorun yok değil mi bir de klavyeyi biliyorsan birkaç tüyo veya klavye hakkında bilgi veriri misin yazılımı vs. Genişletmek için tıkla... Pişman olmanızı gerektirecek bir durum yok. AK680 Drinkey kullanıyor ve bu zamana kadar başka hiçbir klavyede kullanıldığını da görmedim, açıkçası kötü bir switch. Z11T yanlış değilsem Huano kullanıyor, giriş seviyesi ürünler için ideal.
Crael dedi: Kral pişman olmamı gerektiren bir sorun yok değil mi bir de klavyeyi biliyorsan birkaç tüyo veya klavye hakkında bilgi veriri misin yazılımı vs. Genişletmek için tıkla... Pişman olmanızı gerektirecek bir durum yok. AK680 Drinkey kullanıyor ve bu zamana kadar başka hiçbir klavyede kullanıldığını da görmedim, açıkçası kötü bir switch. Z11T yanlış değilsem Huano kullanıyor, giriş seviyesi ürünler için ideal.