B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #141 Revengest dedi: Hocam tape mod yaptınız mı ben yaptim fakat vidalayamadim vida bant delmiyor sanırsam nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Önünü çevir sonra vida yerlerinden iğne ile delik aç sonra arkadan tornavida benzeri bir şeyle zarar vermeden genişlet.
Revengest dedi: Hocam tape mod yaptınız mı ben yaptim fakat vidalayamadim vida bant delmiyor sanırsam nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Önünü çevir sonra vida yerlerinden iğne ile delik aç sonra arkadan tornavida benzeri bir şeyle zarar vermeden genişlet.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #142 belirsizz dedi: Önünü çevir sonra vida yerlerinden iğne ile delik aç sonra arkadan tornavida benzeri bir şeyle zarar vermeden genişlet. Genişletmek için tıkla... O şekilde çözdüm hocam zaten ilk defa modluyorum ama tuşlar biraz ağır gibi geldi normal mi alışır mıyım? Modlamadan önce daha rahat basıyordum.
belirsizz dedi: Önünü çevir sonra vida yerlerinden iğne ile delik aç sonra arkadan tornavida benzeri bir şeyle zarar vermeden genişlet. Genişletmek için tıkla... O şekilde çözdüm hocam zaten ilk defa modluyorum ama tuşlar biraz ağır gibi geldi normal mi alışır mıyım? Modlamadan önce daha rahat basıyordum.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 30 Temmuz 2024 #143 Revengest dedi: O şekilde çözdüm hocam zaten ilk defa modluyorum ama tuşlar biraz ağır gibi geldi normal mi alışır mıyım? Modlamadan önce daha rahat basıyordum. Genişletmek için tıkla... Normal, toklaştığı için öyle gelmiştir sana.
Revengest dedi: O şekilde çözdüm hocam zaten ilk defa modluyorum ama tuşlar biraz ağır gibi geldi normal mi alışır mıyım? Modlamadan önce daha rahat basıyordum. Genişletmek için tıkla... Normal, toklaştığı için öyle gelmiştir sana.