Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.125 Çözümler 49 Yer Ankara 9 Temmuz 2024 #51 belirsizz dedi: Klavye nasıl ince profil? Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta yazdığı ve fotoğraflardan anladığım kadarı ile tuşların kendi kalınlığı standart mekanik klavyelerden daha az. Ben halihazırda normal keycaps sipariş etmiştim eğer bu klavyeye takılır ise alacağım.
belirsizz dedi: Klavye nasıl ince profil? Genişletmek için tıkla... Hocam başlıkta yazdığı ve fotoğraflardan anladığım kadarı ile tuşların kendi kalınlığı standart mekanik klavyelerden daha az. Ben halihazırda normal keycaps sipariş etmiştim eğer bu klavyeye takılır ise alacağım.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #52 Bir tane bende aldım. Alan arkdaşlar varsa vergiyle birlikte ne kadara geldi?
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #53 sivurant dedi: Bir tane bende aldım. Alan arkadaşlar varsa vergiyle birlikte ne kadara geldi? Genişletmek için tıkla... Alırken 310 TL di vergiyle beraber 460 TL'ye geldi. Siz kaç TL aldınız.
sivurant dedi: Bir tane bende aldım. Alan arkadaşlar varsa vergiyle birlikte ne kadara geldi? Genişletmek için tıkla... Alırken 310 TL di vergiyle beraber 460 TL'ye geldi. Siz kaç TL aldınız.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #54 Mortis06 dedi: Klavye ince profil, standart profilli keycaps takarsak oluyor mu bu konuya hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Görsel doğruysa ince profil gibi gelmedi bana, üründe ince ibaresi geçiyor ama E-YOOSO A68 düşük profil, Z686'nın yüksekliği neredeyse iki katı. Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
Mortis06 dedi: Klavye ince profil, standart profilli keycaps takarsak oluyor mu bu konuya hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Görsel doğruysa ince profil gibi gelmedi bana, üründe ince ibaresi geçiyor ama E-YOOSO A68 düşük profil, Z686'nın yüksekliği neredeyse iki katı.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #55 Raven_141 dedi: Alırken 310 TL di vergiyle beraber 460 TL'ye geldi. Siz kaç TL aldınız. Genişletmek için tıkla... 455 TL oldu. drpakers dedi: E-YOOSO A68 düşük profil, Genişletmek için tıkla... Alınırmıs indirimde olsa hemen bunu alırdım. Düşük profil seviyorum denemelik digerini aldım.
Raven_141 dedi: Alırken 310 TL di vergiyle beraber 460 TL'ye geldi. Siz kaç TL aldınız. Genişletmek için tıkla... 455 TL oldu. drpakers dedi: E-YOOSO A68 düşük profil, Genişletmek için tıkla... Alınırmıs indirimde olsa hemen bunu alırdım. Düşük profil seviyorum denemelik digerini aldım.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 9 Temmuz 2024 #56 Z11 almıştım ben 430TL'ye
A ahmetfpsz Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #57 105435 dedi: O harflerin bulunduğu uygun bir keycaps alıp değiştirirsin. Veya zaten klavyeye bakmadan yazıyorsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bakmadan yazıyorum hocam sağ olun.
105435 dedi: O harflerin bulunduğu uygun bir keycaps alıp değiştirirsin. Veya zaten klavyeye bakmadan yazıyorsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Bakmadan yazıyorum hocam sağ olun.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #58 Xoloth dedi: Keycaplerin yazıları bayağı kötü duruyor ama onun dışında iyi gibi. Yazılımı var mı switchlerin marka ne biliniyor mu? Genişletmek için tıkla... O keycapler ile gelmiyor ben aldım resimdeki keycapler farklı.
Xoloth dedi: Keycaplerin yazıları bayağı kötü duruyor ama onun dışında iyi gibi. Yazılımı var mı switchlerin marka ne biliniyor mu? Genişletmek için tıkla... O keycapler ile gelmiyor ben aldım resimdeki keycapler farklı.
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #59 333542 dedi: O keycapler ile gelmiyor ben aldım resimdeki keycapler farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam başta atarken yanlış atmışım ilk baştaki Amazon'un ürünü AliExpress'deki ürünün keycapsleri daha hoş gözüküyor güvenle satın alabilirsiniz.
333542 dedi: O keycapler ile gelmiyor ben aldım resimdeki keycapler farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam başta atarken yanlış atmışım ilk baştaki Amazon'un ürünü AliExpress'deki ürünün keycapsleri daha hoş gözüküyor güvenle satın alabilirsiniz.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #60 Raven_141 dedi: Hocam başta atarken yanlış atmışım ilk baştaki Amazon'un ürünü. AliExpress'deki ürünün keycapsleri daha hoş gözüküyor güvenle satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence Amazon üzerindeki keycapler daha güzel ayrı bir şekli olmuş.
Raven_141 dedi: Hocam başta atarken yanlış atmışım ilk baştaki Amazon'un ürünü. AliExpress'deki ürünün keycapsleri daha hoş gözüküyor güvenle satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bence Amazon üzerindeki keycapler daha güzel ayrı bir şekli olmuş.