steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 3 Temmuz 2024 #1 E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-yooso Z11 ile farkları: Z686'da RGB ve yön tuşları var. Ayrıca Z11 metal kasa, Z686 plastik kasa. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-yooso Z11 ile farkları: Z686'da RGB ve yön tuşları var. Ayrıca Z11 metal kasa, Z686 plastik kasa.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #2 steelumut dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-yooso Z11 ile farkları: Z686'da RGB ve yön tuşları var. Ayrıca Z11 metal kasa, Z686 plastik kasa. Genişletmek için tıkla... Kesinlike harika bir klavye modlaması da çok zevkli öneriyorum.
steelumut dedi: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com E-yooso Z11 ile farkları: Z686'da RGB ve yön tuşları var. Ayrıca Z11 metal kasa, Z686 plastik kasa. Genişletmek için tıkla... Kesinlike harika bir klavye modlaması da çok zevkli öneriyorum.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #3 Z11 iptal edilip alınır mı uğraşa değer mi acaba?
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.890 Çözümler 6 Yer Pendik 3 Temmuz 2024 #4 Monarch Leviathan dedi: Kesinlike harika bir klavye modlaması da çok zevkli öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim.
Monarch Leviathan dedi: Kesinlike harika bir klavye modlaması da çok zevkli öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #5 Kaan Öner dedi: Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Dolar olarak almak nedir? Yeni bi hesap açıp alayım o zaman.
Kaan Öner dedi: Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Dolar olarak almak nedir? Yeni bi hesap açıp alayım o zaman.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Temmuz 2024 #6 Kaan Öner dedi: Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bayılacaksınız.
Kaan Öner dedi: Ben bunu da aldım dayanamadım vallahi beyaz olan çok güzel duruyor dolar olarak alınca 504 TL verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bayılacaksınız.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.890 Çözümler 6 Yer Pendik 3 Temmuz 2024 #7 Mert Şahan İLHAN dedi: Dolar olarak almak nedir? Yeni bir hesap açıp alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... 20 TL daha uyguna geldi keşke Z11 alırken de öyle yapsaydım oradanda 20TL kar etsek 40 TL cepteydi Monarch Leviathan dedi: Hayırlı olsun bayılacaksınız. Genişletmek için tıkla... 2.aldığım hesapta ödeme doğrulanıyor diyor hocam para benden çıktı sıkıntımı var yoksa normal bir durummu ilk hesaptaki Z11 gönderilecek yazıyor onu onaylamışlar sanırsam. Not: 2.üründe onaylandı
Mert Şahan İLHAN dedi: Dolar olarak almak nedir? Yeni bir hesap açıp alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... 20 TL daha uyguna geldi keşke Z11 alırken de öyle yapsaydım oradanda 20TL kar etsek 40 TL cepteydi Monarch Leviathan dedi: Hayırlı olsun bayılacaksınız. Genişletmek için tıkla... 2.aldığım hesapta ödeme doğrulanıyor diyor hocam para benden çıktı sıkıntımı var yoksa normal bir durummu ilk hesaptaki Z11 gönderilecek yazıyor onu onaylamışlar sanırsam. Not: 2.üründe onaylandı
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #8 Potekizce mi almak mantıklı?
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.890 Çözümler 6 Yer Pendik 3 Temmuz 2024 #9 Mert Şahan İLHAN dedi: Potekizce mi almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... En mantıklısı eng hocam. Büyük enter istiyorsanız zaten Portekiz dışında yok diye biliyorum ama eng almak en iyisi.
Mert Şahan İLHAN dedi: Potekizce mi almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... En mantıklısı eng hocam. Büyük enter istiyorsanız zaten Portekiz dışında yok diye biliyorum ama eng almak en iyisi.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Temmuz 2024 #10 Kaan Öner dedi: En mantıklısı eng hocam. Büyük enter istiyorsanız zaten Portekiz dışında yok diye biliyorum ama eng almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Siz hangi kombinasyonu aldınız? Mert Şahan İLHAN dedi: Siz hangi kombinasyonu aldınız? Genişletmek için tıkla... Renk beyaz mı alayım?
Kaan Öner dedi: En mantıklısı eng hocam. Büyük enter istiyorsanız zaten Portekiz dışında yok diye biliyorum ama eng almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Siz hangi kombinasyonu aldınız? Mert Şahan İLHAN dedi: Siz hangi kombinasyonu aldınız? Genişletmek için tıkla... Renk beyaz mı alayım?