dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.744 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #1 Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim.
Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.420 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Temmuz 2024 #2 dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... @Hagu hocam senin aldığın nasıl?Güzelse önereyim arkadaşa. dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz.
dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... @Hagu hocam senin aldığın nasıl?Güzelse önereyim arkadaşa. dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz.
Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var.
dixtuel dedi: Full beyaz veya resimdeki gibi bir şey arıyorum. Klavyem E-YOOSO Z686. bütçem tam belli değil ama yine de abartmadan önerirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2262994 Genişletmek için tıkla... Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #4 Burkut0 dedi: Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var. Genişletmek için tıkla... Z11 RGB versiyonu fotoğraftaki. AliExpress'ten indirim bekleyip keycap alabilirsiniz bence şu an bayağı pahalı piyasa.
Burkut0 dedi: Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var. Genişletmek için tıkla... Z11 RGB versiyonu fotoğraftaki. AliExpress'ten indirim bekleyip keycap alabilirsiniz bence şu an bayağı pahalı piyasa.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.420 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Temmuz 2024 #5 Hyperciaa dedi: Z11 RGB versiyonu bu bence de. Genişletmek için tıkla... Diyor ki: Resimdeki klavyenin keycapslerine benzer ya da tam beyaz.
Hyperciaa dedi: Z11 RGB versiyonu bu bence de. Genişletmek için tıkla... Diyor ki: Resimdeki klavyenin keycapslerine benzer ya da tam beyaz.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.744 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #6 Burkut0 dedi: Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam görmenizde sorun mu var? Birdaha bakın ne sormuşum acaba? belirsizz dedi: @Hagu hocam senin aldığın nasıl? Güzelse önereyim arkadaşa. Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki görürseniz bir yerde beni etiketleyebilir misiniz acaba başka bir konudan falan?
Burkut0 dedi: Bu sanki Z11 gibi bende Z686 var plastik kasa yön tuşları ve pg up ve pg dn falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam görmenizde sorun mu var? Birdaha bakın ne sormuşum acaba? belirsizz dedi: @Hagu hocam senin aldığın nasıl? Güzelse önereyim arkadaşa. Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki görürseniz bir yerde beni etiketleyebilir misiniz acaba başka bir konudan falan?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 24 Temmuz 2024 #7 belirsizz dedi: @Hagu hocam senin aldığın nasıl? Güzelse önereyim arkadaşa. Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam OEM tarzindan sonra XDA ya gecince biraz degisik geldi W basiyorsun s hemen temas ediyor, onun disinda ben sahsen begendim.
belirsizz dedi: @Hagu hocam senin aldığın nasıl? Güzelse önereyim arkadaşa. Bildiğim indirim yok, indirimde olsa 100 TL'ye kaliteli bir şey bulurdunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam OEM tarzindan sonra XDA ya gecince biraz degisik geldi W basiyorsun s hemen temas ediyor, onun disinda ben sahsen begendim.