E-YOOSO Z686 yerine klavye önerisi

Testoeren

Decapat
Arkadaşlar ben daha yeni e yooso Z686 red switch aldim fakat her tarafta Royal Kludge 61 öneriliyor. Sizce bunu satip 2. el rk 61 almaya deger mi? 0'ı artık gümrük limitinden dolayı gümrükten geçmez. Bir de fazladan para vermem gerekecek. Yoksa şu anki klavyeme switch mi alsam bilemedim. Önerilerinizi alabilir miyim? Bu ilk mekanik klavyem o yuzden pek deneyimim yok mekanik klavyeler hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye değsin?
Değmez.
Alacaksın da satacaksın da bir kamyon iş.
İlk mekanik klavyenmiş zaten eğer sesi falan hoşuna gidiyorsa bir sorunu yoksa değiştirmeye gerek yok.
@Hyperciaa @N1cht

Çok uğraşmak istiyorsan https://amzn.eu/d/9xj33iK Gateron optik switchli bu model var. Normalde Z686'da öneriyorduk fakat bir ara adamlar sudan ucuza sattı sonra da çok fazla zam yaptılar. Bu sebeple bir ara E-yosso yerine RK öneriyordum ben. Çünkü E-yosso almak yerine RK61 alınıyordu hatta üstüne para kalıyordu. Şu anda hem gümrükten dolayı gelmiyor hem de stok sorunu var. @belirsizz sen Z11 kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Aynı switchleri kullanıyorlar.

Stok sorunu yok sanırım, Türkiye'ye satış kapandı diye biliyorum. Benim Z11 bildiğiniz Z11 değil.

Niye değsin?
Değmez.
Alacaksın da satacaksın da bir kamyon iş.
İlk mekanik klavyenmiş zaten eğer sesi falan hoşuna gidiyorsa bir sorunu yoksa değiştirmeye gerek yok.
@Hyperciaa @N1cht
anladım hocam gayet memnunum ben zaten de daha iyisi varsa alayim kafasina girmistim ondan dolayı
Stok sorunu yok sanırım, Türkiye'ye satış kapandı diye biliyorum. Benim Z11 bildiğiniz Z11 değil.
nasıl bi modlama yaptınız?

Nasıl bir modlama yaptınız?

Modlama olarak 3 kat tape, 2 kat foam, boşluk tuşuna 1 kat tape yaptım.
+ Sahte kang white aldım ve değiştirdim, PBT keycaps takımı aldım ve değiştirdim.
Şuan stabilizerleri değiştirmeyi düşünüyorum.

keşke bunu alsaydım 1300 tl gözüküyor ve optik switchleri varmış daha kaliteli sanirim. Ben bu z686yı zamanında 400tlye gelirken almadim gittim 2. elden 1k tlye aldım maalesef ondan hk61 alsam daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…