Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar AliExpress üzerinden E-YOOSO Z87 klavye aldım blue switchli. Bunun switchlerini red ile değiştirebilir miyim? (Blue switch çok sesli çünkü)? Değiştirebiliyorsam nereden satın alabilirim?
Arkadaşlar AliExpress üzerinden E-YOOSO Z87 klavye aldım blue switchli. Bunun switchlerini red ile değiştirebilir miyim? (Blue switch çok sesli çünkü)? Değiştirebiliyorsam nereden satın alabilirim?
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 879 Çözümler 2 14 Temmuz 2024 #2 Efe Kaya dedi: Arkadaşlar AliExpress üzerinden E-YOOSO Z87 klavye aldım blue switchli. Bunun switchlerini red ile değiştirebilir miyim? (Blue switch çok sesli çünkü)? Değiştirebiliyorsam nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet değiştirebilirsiniz. Yine AliExpress'ten switch alabilirsiniz. Konu açılmıştı AliExpress switchler ile ilgili. Ya da yaşadıgınız yerdende switch satın alabilirsiniz.
Efe Kaya dedi: Arkadaşlar AliExpress üzerinden E-YOOSO Z87 klavye aldım blue switchli. Bunun switchlerini red ile değiştirebilir miyim? (Blue switch çok sesli çünkü)? Değiştirebiliyorsam nereden satın alabilirim? Genişletmek için tıkla... Evet değiştirebilirsiniz. Yine AliExpress'ten switch alabilirsiniz. Konu açılmıştı AliExpress switchler ile ilgili. Ya da yaşadıgınız yerdende switch satın alabilirsiniz.