E Eren FISHER Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #221 İndirim bitmiş galiba
thefabia Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #222 nickimi kedi7 dedi: Daha önce alıp kullanan varsa resmini çekip atabilir mi? Ben adresi eksik girmişim şimdi Ali Express'de adreslerim kısmından düzenledim ama siparişte hala aynı adres gözüküyor ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Umarım sıkıntı olmaz aynı hatayı bende yaptım Türkiye'ye gelince lojistik şirketini arayıp düzelttiricem
nickimi kedi7 dedi: Daha önce alıp kullanan varsa resmini çekip atabilir mi? Ben adresi eksik girmişim şimdi Ali Express'de adreslerim kısmından düzenledim ama siparişte hala aynı adres gözüküyor ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Umarım sıkıntı olmaz aynı hatayı bende yaptım Türkiye'ye gelince lojistik şirketini arayıp düzelttiricem
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 14 Temmuz 2024 #223 Eren FISHER dedi: İndirim bitmiş galiba Genişletmek için tıkla... Beyaz blue swıtch olan 1 adet stokta. indirim hala var mı bakamıyorum yeni hesapla bakın ya da gizli sekmeden.
Eren FISHER dedi: İndirim bitmiş galiba Genişletmek için tıkla... Beyaz blue swıtch olan 1 adet stokta. indirim hala var mı bakamıyorum yeni hesapla bakın ya da gizli sekmeden.
ObreuS Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #224 Kırmızı switch mümkünse Portekiz klavye düzenli alıp satmak isteyen varsa irtibata geçebilir mi?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.406 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Temmuz 2024 #225 ObreuS dedi: Kırmızı switch mümkünse Portekiz klavye düzenli alıp satmak isteyen varsa irtibata geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açabilirsin, satmak isteyen 1-2 kişi vardı, sanırım Eng düzen.
ObreuS dedi: Kırmızı switch mümkünse Portekiz klavye düzenli alıp satmak isteyen varsa irtibata geçebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açabilirsin, satmak isteyen 1-2 kişi vardı, sanırım Eng düzen.
thefabia Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #226 Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım
S Scorionv9 Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #227 thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl Türkiye'ye geldi ben ilk gün aldım daha gümrüğe gelmedi. thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nakliyat merkezinde benimki hala.
thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl Türkiye'ye geldi ben ilk gün aldım daha gümrüğe gelmedi. thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Nakliyat merkezinde benimki hala.
thefabia Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #228 Scorionv9 dedi: Nasıl Türkiye'ye geldi ben ilk gün aldım daha gümrüğe gelmedi. Nakliyat merkezinde benimki hala. Genişletmek için tıkla...
Scorionv9 dedi: Nasıl Türkiye'ye geldi ben ilk gün aldım daha gümrüğe gelmedi. Nakliyat merkezinde benimki hala. Genişletmek için tıkla...
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Temmuz 2024 #229 thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... İthalat gümrük muayenesi tamamlandı dedikten sonra PTT mesaj atacak.
thefabia dedi: Kargo Türkiye'ye vardı fakat PTT'den kargo takibi yapamıyorum ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... İthalat gümrük muayenesi tamamlandı dedikten sonra PTT mesaj atacak.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 18 Temmuz 2024 #230 thefabia dedi: Eki Görüntüle 2256311 Genişletmek için tıkla... Ustteki mavi bara bakmayin o yanlis. Ne zaman siparis ettiniz? Suan uzun mesafeli nakliyat merkezinde sanirim. TR gumrukte degil yani.
thefabia dedi: Eki Görüntüle 2256311 Genişletmek için tıkla... Ustteki mavi bara bakmayin o yanlis. Ne zaman siparis ettiniz? Suan uzun mesafeli nakliyat merkezinde sanirim. TR gumrukte degil yani.