Elektronik E-Yooso Z87 vergi dahil 288 TL

Z11 mi iyi bu mu? Aynı switch mi var yoksa? Herhalde aynıdır. E-yooso fabrikayı mı kapatacak ne yapacak bu indirimler ne böyle? Patron çıldırdı
Z11 metal olduğu için bir tık daha iyidir.

Z11 mi iyi bu mu? Aynı switch mi var yoksa? Herhalde aynıdır. E-YOOSO fabrikayı mı kapatacak ne yapacak bu indirimler ne böyle? Patron çıldırdı

Hocam bir terslik var gibi geliyor ama umarım yoktur.

Merhaba,
Arkadaşlar bu ürünü alsak sağ salim gelir mi?
Ücret şu şekilde çıkıyor;
Ekstra başka bir ücret, vergi vb çıkar mı?

Dolarla 290, TL ile 310'a denk geliyordu. TL ile aldım, şimdi dolarla alırım banka kuruna göre çeker falan 350 olur falan. 20TL için uğraşmadım direkt TL ile aldım. Şu an Z686 ve Z87 aldım. Başka böyle güzel ucuz bir şeyler var mıdır? Para bitiyor Elden Ring'e para kalmayacak bu gidişle

Merhaba,
Arkadaşlar bu ürünü alsak sağ salim gelir mi?
Ücret şu şekilde çıkıyor;
Ekstra başka bir ücret, vergi vb çıkar mı?

Eki Görüntüle 2249146

Zaten klavye 5 dolar, vergiler cart curt dahil 8 dolar diyor işte. Satıcısı Redragon güvenilirdir. Sonradan vergi falan ekstra bir şey çıkmaz. Normal TR'den bir şey sipariş etmişsiniz gibi 15-20 gün içinde gelir.

Bu arada, alanlar için, İngilizce klavye bilginiz olsun. Ama yedek veya farklı tuşlar ile diğer tuşları değiştirip Türkçe harfler atanabilir sanırım.

Aynı klavyeleri almışsız

Yanıtınız için teşekkürler

Keşke güzel bir rengi olsaydı mavi beyaz turuncu siyah bir şeyler aldım ne ararsan var klavyede, pembe ucuza bulsam keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…