demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Temmuz 2024 #61 Jesus Wicked dedi: Koleksiyon mu yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kardeşimin ihtiyacı vardı, birini ona vereceğim. Diğerini satacağım.
Jesus Wicked dedi: Koleksiyon mu yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Hayır. Kardeşimin ihtiyacı vardı, birini ona vereceğim. Diğerini satacağım.
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #62 Bu iyi mi arkadaşlar kabloyu benim mi almam lazım? Oyunda kullanılır mı?
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #63 Switch markası nedir ?
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 450 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2024 #64 kopkeliekmek dedi: Z11 mi bu mu? Genişletmek için tıkla... Z11'in kasası daha sağlam ve işlevli ancak boyutu küçük. Elin büyükse ve klavye olarak da büyük klavye tercih ediyorsan bunu almanı tavsiye ederim.
kopkeliekmek dedi: Z11 mi bu mu? Genişletmek için tıkla... Z11'in kasası daha sağlam ve işlevli ancak boyutu küçük. Elin büyükse ve klavye olarak da büyük klavye tercih ediyorsan bunu almanı tavsiye ederim.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #65 Sanırım enter tuşu yüzünden Portekiz olandan alacağım. İleride bu klavye ye uyumlu keycaps bulabilir miyim? Yardımcı olması açısından şöyle bir şey hazırladım.
Sanırım enter tuşu yüzünden Portekiz olandan alacağım. İleride bu klavye ye uyumlu keycaps bulabilir miyim? Yardımcı olması açısından şöyle bir şey hazırladım.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #66 drpakers dedi: Sanırım enter tuşu yüzünden Portekiz olandan alacağım. İleride bu klavye ye uyumlu keycaps bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsiniz ama biraz uğraşabilirsiniz piyasada çok fazla büyük enterli keycap yok. Büyük ihtimal 2 layoutu da kapsayan keycap takımı alırsınız.
drpakers dedi: Sanırım enter tuşu yüzünden Portekiz olandan alacağım. İleride bu klavye ye uyumlu keycaps bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsiniz ama biraz uğraşabilirsiniz piyasada çok fazla büyük enterli keycap yok. Büyük ihtimal 2 layoutu da kapsayan keycap takımı alırsınız.
mamiuw Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #67 Crystal switch nasıldır kırmızı ben de var mavi çok ses yapar diye düşünüyorum crystal iyiyse onu alabilirim
Crystal switch nasıldır kırmızı ben de var mavi çok ses yapar diye düşünüyorum crystal iyiyse onu alabilirim
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #68 Hyperciaa dedi: Bulabilirsiniz ama biraz uğraşabilirsiniz piyasada çok fazla büyük enterli keycap yok. Büyük ihtimal 2 layoutu da kapsayan keycap takımı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, aldım Portekiz-beyaz olandan. Keycaps ayarlayamasam da zamanla alışırım sanırım. Bu arada dolar ile 525 TL çekti karttan.
Hyperciaa dedi: Bulabilirsiniz ama biraz uğraşabilirsiniz piyasada çok fazla büyük enterli keycap yok. Büyük ihtimal 2 layoutu da kapsayan keycap takımı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, aldım Portekiz-beyaz olandan. Keycaps ayarlayamasam da zamanla alışırım sanırım. Bu arada dolar ile 525 TL çekti karttan.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 820 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #69 drpakers dedi: Teşekkürler, aldım Portekiz-beyaz olandan. Keycaps ayarlayamasam da zamanla alışırım sanırım. Bu arada dolar ile 525 TL çekti karttan. Genişletmek için tıkla... Dolar ile 14.88 gözüküyor fiyatı TL ile aynı fiyatı çekmiş neden?
drpakers dedi: Teşekkürler, aldım Portekiz-beyaz olandan. Keycaps ayarlayamasam da zamanla alışırım sanırım. Bu arada dolar ile 525 TL çekti karttan. Genişletmek için tıkla... Dolar ile 14.88 gözüküyor fiyatı TL ile aynı fiyatı çekmiş neden?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #70 troken dedi: Dolar ile 14.88 gözüküyor fiyatı TL ile aynı fiyatı çekmiş neden? Genişletmek için tıkla... Bankanızın dolar kuru ile alakalı bir durum hocam o.
troken dedi: Dolar ile 14.88 gözüküyor fiyatı TL ile aynı fiyatı çekmiş neden? Genişletmek için tıkla... Bankanızın dolar kuru ile alakalı bir durum hocam o.