Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.820 Çözümler 14 Yer Hatay 27 Şubat 2024 #1 E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta.
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta.
5 503549 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 342 29 Şubat 2024 #2 Poseidon1 dedi: E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... Alınır.
Poseidon1 dedi: E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... Alınır.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 29 Şubat 2024 #3 Poseidon1 dedi: E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... AK680 alınabilir ama %100 olmasını istediğiniz için maalesef uygun değil. Alınabilir.
Poseidon1 dedi: E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Klavye bu 740 TL'ye alınır mı? Bu fiyata onerebileceginiz daha iyisi var mı? 100% ve blue Switch olmalı. Bluetooth'a bulaşmak istemiyorum bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... AK680 alınabilir ama %100 olmasını istediğiniz için maalesef uygun değil. Alınabilir.
Y yusow Picopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 555108 dedi: AK680 alınabilir ama %100 olmasını istediğiniz için maalesef uygun değil. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... AK680 bundan iyi midir?
555108 dedi: AK680 alınabilir ama %100 olmasını istediğiniz için maalesef uygun değil. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... AK680 bundan iyi midir?
Y yusow Picopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 Whatgeek siparişleri kaç aydır kapalı sanırım ne zaman açılır tahmini başka alabileceğimiz bir yer var mı?
Whatgeek siparişleri kaç aydır kapalı sanırım ne zaman açılır tahmini başka alabileceğimiz bir yer var mı?
Samet1509 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I5 11400F - ASUS DUAL RX6600 8G - PRIME H510M-K - Kingston 500GB SSD - 16GB Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #7 yusow dedi: Whatgeek siparişleri kaç aydır kapalı sanırım ne zaman açılır tahmini başka alabileceğimiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam whatgeekde vergi de cıkabiliyor bence uzakdurun.
yusow dedi: Whatgeek siparişleri kaç aydır kapalı sanırım ne zaman açılır tahmini başka alabileceğimiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam whatgeekde vergi de cıkabiliyor bence uzakdurun.