Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 115 7 Temmuz 2024 #1 Klavye %86 indirimde olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Klavye %86 indirimde olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 115 7 Temmuz 2024 #3 LightRockS1 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin klavye var mı? Bütçe: 1300TL.
LightRockS1 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin klavye var mı? Bütçe: 1300TL.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 İlla Full klavye olacaksa alınır gayet iyi.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.277 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 Emirdrlk dedi: Klavye %86 indirimde olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Alınır tabii neden almasın bedava bu fiyata.
Emirdrlk dedi: Klavye %86 indirimde olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Alınır tabii neden almasın bedava bu fiyata.
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 115 7 Temmuz 2024 #6 Tenseii dedi: İlla Full klavye olacaksa alınır gayet iyi. Genişletmek için tıkla... TKL veya Full klavye istiyorum.
Tenseii dedi: İlla Full klavye olacaksa alınır gayet iyi. Genişletmek için tıkla... TKL veya Full klavye istiyorum.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 Emirdrlk dedi: TKL veya Full klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır o zaman bu fiyata daha iyisini bulamazsın.
Emirdrlk dedi: TKL veya Full klavye istiyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır o zaman bu fiyata daha iyisini bulamazsın.
Emirdrlk Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 115 7 Temmuz 2024 #8 Switch kalitesi iyi mi? Uzun kullanımda sorun çıkarır mı?
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #9 Emirdrlk dedi: Switch kalitesi iyi mi? Uzun kullanımda sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Huano switch kullanılıyor outemu çöpünden iyidir 2-3 yıl götürür temiz kullanırsan bence.
Emirdrlk dedi: Switch kalitesi iyi mi? Uzun kullanımda sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Huano switch kullanılıyor outemu çöpünden iyidir 2-3 yıl götürür temiz kullanırsan bence.
tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 851 Çözümler 4 Yer Burdur 8 Temmuz 2024 #10 inancfruxev dedi: Huano switch kullanılıyor Outemu çöpünden iyidir 2-3 yıl götürür temiz kullanırsan bence. Genişletmek için tıkla... Hocam benim abimin zamanında 20 TL'ye aldığı pasaklı membran 4 5 yıldır hala çalışıyorsa hiç değilse 5 sene der bence.
inancfruxev dedi: Huano switch kullanılıyor Outemu çöpünden iyidir 2-3 yıl götürür temiz kullanırsan bence. Genişletmek için tıkla... Hocam benim abimin zamanında 20 TL'ye aldığı pasaklı membran 4 5 yıldır hala çalışıyorsa hiç değilse 5 sene der bence.