inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #11 tekirr dedi: Hocam benim abimin zamanında 20 TL'ye aldığı pasaklı membran 4 5 yıldır hala çalışıyorsa hiç değilse 5 sene der bence. Genişletmek için tıkla... Bakımını yaparsan gidebilir.
tekirr dedi: Hocam benim abimin zamanında 20 TL'ye aldığı pasaklı membran 4 5 yıldır hala çalışıyorsa hiç değilse 5 sene der bence. Genişletmek için tıkla... Bakımını yaparsan gidebilir.
M Mehmet Eren Megapat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #12 Red switch mi veya blue switch mi hangisi alınır? Hangisi daha sessiz olur?
tekirr Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer Burdur 8 Temmuz 2024 #13 Mehmet Eren dedi: Red switch mi veya blue switch mi hangisi alınır? Hangisi daha sessiz olur? Genişletmek için tıkla... Red daha sessiz hocam blue daktilo gibi. Not: Benim mekanik klavyem yok videolara göre blue resmen daktilo.
Mehmet Eren dedi: Red switch mi veya blue switch mi hangisi alınır? Hangisi daha sessiz olur? Genişletmek için tıkla... Red daha sessiz hocam blue daktilo gibi. Not: Benim mekanik klavyem yok videolara göre blue resmen daktilo.
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #14 Mehmet Eren dedi: Red switch mi veya blue switch mi hangisi alınır? Hangisi daha sessiz olur? Genişletmek için tıkla... Mental sağlığınızı düşünüyorsanız red alın ama gerçekten blue seviyorum sese katlanırım derseniz blue alın.
Mehmet Eren dedi: Red switch mi veya blue switch mi hangisi alınır? Hangisi daha sessiz olur? Genişletmek için tıkla... Mental sağlığınızı düşünüyorsanız red alın ama gerçekten blue seviyorum sese katlanırım derseniz blue alın.