Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Sanırım vergilerle AliExpress de 400TL civarına geliyor. Yedek klavye olarak almayı planlıyorum. Alınır mı? Ve bu satıcı guvenilir mi? E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Sanırım vergilerle AliExpress de 400TL civarına geliyor. Yedek klavye olarak almayı planlıyorum. Alınır mı? Ve bu satıcı guvenilir mi? E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.040 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Alınır ve güvenilir.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Tenseii dedi: Alınır ve güvenilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2024 #4 Bu fiyata kesin alınır. Arkadaşımada aldırdım. Zaten bundan önce kendimde customlanmış hailini kullanıyordum gayet kaliteliydi.
Bu fiyata kesin alınır. Arkadaşımada aldırdım. Zaten bundan önce kendimde customlanmış hailini kullanıyordum gayet kaliteliydi.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Bedirhn93 dedi: Sanırım vergilerle AliExpress de 400TL civarına geliyor. Yedek klavye olarak almayı planlıyorum. Alınır mı? Ve bu satıcı guvenilir mi? E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum T60 keşke almasaydım 3 ay dayandı sadece güvenilir alınır.
Bedirhn93 dedi: Sanırım vergilerle AliExpress de 400TL civarına geliyor. Yedek klavye olarak almayı planlıyorum. Alınır mı? Ve bu satıcı guvenilir mi? E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum T60 keşke almasaydım 3 ay dayandı sadece güvenilir alınır.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #6 Galiba yedek klavye olayından vazgeçip onun yerine GameSir Nova Lite Controller alacağım sizce alınır mı? Mantıklı mı?
Galiba yedek klavye olayından vazgeçip onun yerine GameSir Nova Lite Controller alacağım sizce alınır mı? Mantıklı mı?
MetinCakir Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 504 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Bedirhn93 dedi: Galiba yedek klavye olayından vazgeçip onun yerine GameSir Nova Lite Controller alacağım sizce alınır mı? Mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, klavyeniz var ve gamepadiniz yok ise kesinlikle gamepad alın.
Bedirhn93 dedi: Galiba yedek klavye olayından vazgeçip onun yerine GameSir Nova Lite Controller alacağım sizce alınır mı? Mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, klavyeniz var ve gamepadiniz yok ise kesinlikle gamepad alın.