E-YOOSO Z94 alınır mı?

f12wx

Hectopat

Bu klavyenin mavisini almak istiyorum. Sizce alınır mı? Hemde Red Switch ve blue arasında kararsız kaldım. Aşağıdaki videoda mor olan Red Switch mavi olan blue. Sizce hangisi alınır veya başka önerebileceğiniz klavye var mı bu fiyat bandında? Mavi renk hoşuma gitti ama sarılar biraz bana göre değil içinden ek siyah veya mavi space felan çıkıyor mu veya ek olarak uyguna keycaps de önerebilirsiniz. Teşekkürler.
Hemde Portekizce mi İngilizce mi alınır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır ama z11de güzel metal kasa. Bakabilirsin.

Dostum bu fiyata bence hiç kaçırma, ben de bugün aynısından sipariş edeceğim. Red ya da Blue senin tercihine kalmış ama bence kesinlikle İngilizce al sorma bile, alışırsın kolayca.

Dostum bu fiyata bence hiç kaçırma, ben de bugün aynısından sipariş edeceğim. Red ya da Blue senin tercihine kalmış ama bence kesinlikle İngilizce al sorma bile, alışırsın kolayca.
Saol hocam. Dün Red Switch koyu mavi renk aldım. Uzun zamandır lacivert klavye var mıdır diye düşünüyordum iyi denk geldi. Eğer bu indirim denk gelmeseydi gidip 1k TL ye redragon alacaktım. Hemde 1 kaldı yazıyor sepette bu tamamen aldatmaca ben de 1 kaldı yazıyordu sonra satın aldım hala 1 kaldı yazıyor ama yinede elinizi çabuk tutun bitebilir.

Ben de mor rengi aşırı beğendim, mor blue switch olandan alacağım. Muhtemelen aldatmacadır.

merhaba hala kullanıyor musunuz? eksi yanlarını söyler misiniz?

Merhaba hala kullanıyor musunuz? Eksi yanlarını söyler misiniz?

Merhaba, hala kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı. O zaman 400 TL'ye almıştım ve kesinlikle fiyatını hak ediyor. Koyu lacivert rengi, red switch olması ve %87 Klavye olması benim için artıları arasında.

Eksi yanları olarak da kutusundan sadece tuş çıkarma aparatı ve klavyenin kendisi çıkması. Bu fiyatta ki klavyeye bunu demek doğru mu bilmiyorum ama kutunun daha dolu olmasını isterdim. Klavye hotswap olsa da kutunun içinden switch çıkarma aparatı da çıkmıyor.

Sonuç olarak kesinlikle çok sevdiğim bir klavye. Eğer uygun bir fiyata alacaksanız kaçırmayın derim. Şu an bu klavyeyi 800-1000TL arasında alsanız bile değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…