Solo il GALA Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 201 13 Temmuz 2024 #1 E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Dostlar bu klavyeyi önerir misiniz? Küçük klavye sevmiyorum o yüzden yön tuşsuz veya TKL klavye almak istemiyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkürler. Dostlar yok mu yardımcı olacak? Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
E-YOOSO Z94 USB mekanik oyun klavyesi kablolu monokrom arkadan aydınlatmalı 94 anahtar rus brezilya portekizce bilgi iÅlem dizüstü PC için - AliExpress 7 Dostlar bu klavyeyi önerir misiniz? Küçük klavye sevmiyorum o yüzden yön tuşsuz veya TKL klavye almak istemiyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkürler. Dostlar yok mu yardımcı olacak?
TugraV2 Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Kankam bu klavye güzel zaten E-YOOSO markası Redragon'un alt markası güzel klavye indirim kaplanında önerilmişti zaten büyük bir indirimi var diye bence alabilirsin. Bir de red switch seviyorsan gayet güzel bir klavye.
Kankam bu klavye güzel zaten E-YOOSO markası Redragon'un alt markası güzel klavye indirim kaplanında önerilmişti zaten büyük bir indirimi var diye bence alabilirsin. Bir de red switch seviyorsan gayet güzel bir klavye.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Z94 alınabilir hocam. Ekstra olarak Z14 de alabilirsiniz. E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
Z94 alınabilir hocam. Ekstra olarak Z14 de alabilirsiniz. E-YOOSO Z14 Usb Mechanische Gaming Bedraad Toetsenbord Rood Blauw Switch Monochroom Led Backlit 104 Key Gamer Voor Computer Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com