E-YOOSO Z94 nasıldır?

Jeux

Kilopat
Bugün AliExpress indiriminden 468 TL'ye E-YOOSO Z94 almayı düşünüyorum. Bu fiyata nasıl klavye alınmalı mı? Switch markası nedir ve kaliteli midir? Bilen biri beni aydınlatırsa çok minnettar kalırım.

Z11'in daha çok tuşlu hali. Huano switch var ve Gateron kadar olmasa da iyi diyorlar. Deneyimlemedim ben daha. Hotswap. Bence bu fiyata kaçırmayın. Ben de satın aldım, gelmesini bekliyorum.
Gelince lütfen deneyimlerinizi konu açıp paylaşın. Beni de etiketlerseniz o konuya müteşekkir olurum.

Z11'in daha çok tuşlu hali. Huano switch var ve Gateron kadar olmasa da iyi diyorlar. Deneyimlemedim ben daha. Hotswap. Bence bu fiyata kaçırmayın. Ben de satın aldım, gelmesini bekliyorum.

Hangi rengi tercih ettiniz ben çok kararsız kaldım şeffaf ile mavi siyahla.

Hangi rengi tercih ettiniz ben çok kararsız kaldım şeffaf ile mavi siyahla.
Ben morlu sarılı olanı çok beğendim ve kırmızı switch olanını satın aldım.

Gelince lütfen deneyimlerinizi konu açıp paylaşın. Beni de etiketlerseniz o konuya müteşekkir olurum.
Tabi, uzun bir inceleme yazmam da size ilk görüşlerimi bildiririm. Z94'ten iki gün önce Z11 de sipariş vermiştim. O bugün ülkeye giriş yapmış diye mail geldi, bakalım ne zaman elime geçecek. Bu hafta içerisinde ikisini de alabilirsem güzel olur.

. Z11'i de merak ediyorum. Onunda incelemesini yaparsan müteşekkir olurum. Bu arada mail nasıl oluyor? Daha önce yurt dışından bir şey sipariş etmedim de. Bir de ikisi kaç günde eline geldi onu yazar mısın sana ulaştığında. Teşekkürler.

Ya uygulamadaki bildirimi mail olarak da atmış Aliexpress. Şu numaralı siparişiniz ülkenize geldi yazıyor. Tabi elime ulaşınca haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…