Elektronik E yooso Z94 vergi dahil 480 TL

Dostlar sizce numpad e ihtiyaç var mı ? Yoksa Z11 mi alayım ?
Rekabetçi oyun ise yok Gta tarzı oyunlarda da helikopter vs sürerken lazım oluyor. Bence gereksiz.

Z686 güzeldi ya, onun indirimini kaçırdığıma üzüldüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar sizce numpad e ihtiyaç var mı? Yoksa Z11 mi alayım?

Numpad için kısayol ayarlayabiliyorsun powertoys uygulamasıyla. Örneğin: Sağ Shift + sayılara basınca numpad gibi çalışıyor. Ben öyle ayarladım. Hangi tarz oyunlar vs. oynayacağınıza bağlı.

Numpad için kısayol ayarlayabiliyorsun powertoys uygulamasıyla. Örneğin: Sağ Shift + sayılara basınca numpad gibi çalışıyor. Ben öyle ayarladım. Hangi tarz oyunlar vs. oynayacağınıza bağlı.

Onun yerine zaten kendi kisayolu var.
FN+W tusuna basarasin “w, A, S, d” tuslari yon tuslarina dönüşüyor. İsiniz bitince ayni kombinasyonla geri getirebiliyorsunuz.

Alınır mı? Kaç günde gelir? Hemde Portekizce hali alınır mı enter büyük olduğu için.

Hocam jeton ne nasıl kullanılıyor.

Anasayfada jetonlar kısmında günlük girişe göre, 3 tane oyun var onları oynayarak jeton kazanıyorsunuz her jeton 1 cente denk geliyor jetonlar kısmındaki ürünleri alırken fiyatı düşüyor 1, 2, 3, 4 dolar gibi ürünün fiyatına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…