E-yosoo Z-686 klavye için keycaps önerisi

anilu2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, e-yosoo Z-686 klavye için keycaps tavsiyelerine açığım. Bu modeli kullanıp daha önce keycaps alan varsa öneri ve linklerinizi bekliyorum.

Merhaba, e-yosoo Z-686 klavye için keycaps tavsiyelerine açığım. Bu modeli kullanıp daha önce keycaps alan varsa öneri ve linklerinizi bekliyorum.

Ben bunu almıştım, sevdiğim bir içerik olduğu için. Sana tavsiyem PBT double shot bir keycap setlerine bakman, XDA tipi de genel kullanım için uygundur.

Ben bunu almıştım, sevdiğim bir içerik olduğu için. Sana tavsiyem PBT double shot bir keycap setlerine bakman, XDA tipi de genel kullanım için uygundur.
Tam anlamadım hocam, ilk defa keycap alacağım PBT double shot, XDA vs nedir aydınlatırsanız çok sevinirim. Günde 1 2 saat yazı yazar 1 2 saat de oyun oynarım karma bir kullanımım var

Keycapler bana biraz pahalı geliyor hocam. Klavyenin fiyatı kadar keycaps fiyatı oluyor. İndirim falan olur mu böyle.

Hocam keycapsler gerçekten gereksiz pahalı. Fakat bu benim attığım en ucuz keycaps olabilir. 1200 TL'ye satılan keycapsler var. Aklım almıyor, klavye fiyatına keycaps..

Tam anlamadım hocam, ilk defa keycap alacağım PBT double shot, XDA vs nedir aydınlatırsanız çok sevinirim. Günde 1 2 saat yazı yazar 1 2 saat de oyun oynarım karma bir kullanımım var.

PBT double shot, tuşların yapıldığı malzemedir. Tuşların yazıları silinmez ve dayanıklıdır. Abs tuşlarda vardır. Fakat onları önermem. PBT hakkında ne yazdıysam tam tersi denilebilir abs için.

Teşekkür ederim hocam

Tam anlamadım hocam, ilk defa keycap alacağım PBT double shot, XDA vs nedir aydınlatırsanız çok sevinirim. Günde 1 2 saat yazı yazar 1 2 saat de oyun oynarım karma bir kullanımım var.

Double Shot'ın olayı iki kat plastik kullanılması bu sayede örneğin key üzerindeki harfler saydam kendisi ise renkli olabilir. Ayrıca boya veya baskıya göre de daha uzun ömürlüdür bu sayede. PBT plastik türü, farklı olarak yağ ve kir tutmaz. Zamanla kararmaz vs. XDA da keylerin fiziksel yapısıyla alakalı tüm keyler aynı hizada oluyor görsel olarak da şöyle:

Anladım hocam muhtemelen klavye kadar para ödeyeceğim keycaplere. Aldığım modelin keycapleri hakkında bilginiz var mıdır? İdare ederlerse bir süre almak istemem

Anladım hocam muhtemelen klavye kadar para ödeyeceğim keycaplere. Aldığım modelin keycapleri hakkında bilginiz var mıdır? İdare ederlerse bir süre almak istemem.

Aynı klavye bende de var, double shot idare eder keycapleri var. Plastiğinden emin değilim çok uzun süre kullanmadım. Yine de ışığı temiz geçiriyordu harfler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…