T Teknoloji-bilim Hectopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Eylül 2018 #1 Sistem özellikleri: AMD E1-1200 Radeon 1.4 GHz RAM: 4 GB Eski bir sistem biliyorum. Internette gezinmek veya oyun oynamak için yeterli mi? Bu işlemciyle bir şey yapmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Sistem özellikleri: AMD E1-1200 Radeon 1.4 GHz RAM: 4 GB Eski bir sistem biliyorum. Internette gezinmek veya oyun oynamak için yeterli mi? Bu işlemciyle bir şey yapmak mümkün mü?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Eylül 2018 #2 Selamlar, bu sistemi film ve ofis programları için kullanabilirsiniz. Fakat oyun için çok yetersiz bir işlemciye sahipsiniz.
Selamlar, bu sistemi film ve ofis programları için kullanabilirsiniz. Fakat oyun için çok yetersiz bir işlemciye sahipsiniz.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 9 Eylül 2018 #3 Teknoloji-bilim dedi: Sistem özellikleri: AMD E1-1200 Radeon 1.4 GHz RAM: 4 GB Eski bir sistem biliyorum. Internette gezinmek veya oyun oynamak için yeterli mi? Bu işlemciyle bir şey yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamazsan işini görür.
Teknoloji-bilim dedi: Sistem özellikleri: AMD E1-1200 Radeon 1.4 GHz RAM: 4 GB Eski bir sistem biliyorum. Internette gezinmek veya oyun oynamak için yeterli mi? Bu işlemciyle bir şey yapmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamazsan işini görür.
T Teknoloji-bilim Hectopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Eylül 2018 #4 Bluestacks açmaz değil mi?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer İzmir 9 Eylül 2018 #5 Teknoloji-bilim dedi: Bluestacks açmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bluestacks zorlar cihazı. Düzgün kullanım deneyimi sağlamaz sana.
Teknoloji-bilim dedi: Bluestacks açmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bluestacks zorlar cihazı. Düzgün kullanım deneyimi sağlamaz sana.