MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #1 Sorum yukarıdaki gibi minimum grafiğe alabilirim yanı sıra daha yüksek FPS alabilmek için neler yapabilirim? Yazarsanız sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 10,9 KB · Görüntüleme: 35 Screenshot_2.png 2 KB · Görüntüleme: 33
Sorum yukarıdaki gibi minimum grafiğe alabilirim yanı sıra daha yüksek FPS alabilmek için neler yapabilirim? Yazarsanız sevinirim.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 21 Ağustos 2021 #2 Böyle bir sistemle işlemciyi sömüren bir oyunu nasıl oynayacaksınız? Sanmıyorum oynayabileceğini.
MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 Againbirth dedi: Böyle bir sistemle işlemciyi sömüren bir oyunu nasıl oynayacaksınız? Sanmıyorum oynayabileceğini. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun hocam. Againbirth dedi: Böyle bir sistemle işlemciyi sömüren bir oyunu nasıl oynayacaksınız? Sanmıyorum oynayabileceğini. Genişletmek için tıkla... Sizce Valorant oynama şansım var mı bu sistemde? Ya da hangi şartlarda oynayabilirim?
Againbirth dedi: Böyle bir sistemle işlemciyi sömüren bir oyunu nasıl oynayacaksınız? Sanmıyorum oynayabileceğini. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun hocam. Againbirth dedi: Böyle bir sistemle işlemciyi sömüren bir oyunu nasıl oynayacaksınız? Sanmıyorum oynayabileceğini. Genişletmek için tıkla... Sizce Valorant oynama şansım var mı bu sistemde? Ya da hangi şartlarda oynayabilirim?
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 21 Ağustos 2021 #4 Sistem zorlanır her türlü oyunda ama deneyebilirsiniz.
MrPraxes Decapat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #5 Tamam teşekkürler.