E1-6010 işlemci yerine işlemci tavsiyesi

SametxKartal

Picopat
Daha fazla  
AMD E1-6010 APU with AMD Radeon r 2 Graphics ve 2 GB RAM var elimde. Bilgisayar modeli de Lenovo G50-45. AMD soketine Intel i3-550 takabilir miyim? Zaten işlemcim o kadar kötü ki program bile açamıyorum, 1.35 GHz işlemci ile hem neler yapılabilir ki overcolck da etmek istemiyorum. O kadar bilen bir insan değilim. Bir şey olur korkusu var, bilgisayarcıya götürüp para da harcamak istemiyorum. İşlemci yerine öneriniz varsa atabilirseniz sevinirim ya da işlemci yerine başka bir parça değişimi, RAM değişikliği de yapabilirdim ama bilen bir arkadaşım "işine yaramaz" dedi?

Şimdiden hepinize teşekkürler iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM ve işlemcinin mecbur değişmesi lazım ve değiştirirseniz anakartta mecbur değişecek zaten işlemci.

Peki öneriniz var mı almam için bilgisayar için şu an para harcayamamda AMD soketine uyacak bir işlemci önerin 500 TL sınırları içerisinde ama iyi günler

Peki öneriniz var mı almam için bilgisayar için şu an para harcayamamda AMD soketine uyacak bir işlemci önerin 500 TL sınırları içerisinde ama iyi günler
Hocam bilgisayarınız laptop. İşlemciyi değiştirseniz bile anakartınızla uyumlu olması gerekiyor ve anakartınız eski bir anakart 500 TL lik bir işlemci alsanız bile bir 500 TL'de işçilik ödeyeceksiniz onun yerine paranızı biriktirin daha karlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…