O sisteme nasıl Windows 10 yükledin?
Dostum acaba bana ürün linki atarmısım rica etsemİşlemci yeterli ancak SSD yoksa SSD şart.
HDD'ye kurulur da hayattsan soğutur adamı.
Son olarak toplamda en az 8 GB RAM'e ihtiyacın var ki tercihim 12 olurdu alt sınır olarak.
Ama oyun falan oynamıyorsan 5 GB RAM ile internette gezinebilir ve film seyredebilirsin tabii.
Önceki mesajda da yazdım okan özü alıntılamıştım bu sefer seni alıntılayarak yazayım en az 8 GB RAM lazım toplamda.
Kesin olarak şu RAM uyar demek mümkün değil. Denemeniz lazım %95 uyumlu olur genelde.Dostum acaba bana ürün linki atarmısım rica etsem![]()
TeşekürlerKesin olarak şu RAM uyar demek mümkün değil. Denemeniz lazım %95 uyumlu olur genelde.
İşlemci yeterli ancak SSD yoksa SSD şart.
HDD'ye kurulur da hayattsan soğutur adamı.
Son olarak toplamda en az 8 GB RAM'e ihtiyacın var ki tercihim 12 olurdu alt sınır olarak.
Ama oyun falan oynamıyorsan 4 GB RAM ile internette gezinebilir ve film seyredebilirsin tabii.
Önceki mesajda da yazdım okan özü alıntılamıştım bu sefer seni alıntılayarak yazayım en az 8 GB RAM lazım toplamda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.