E1-6010 sisteme RAM tavsiyesi

Sivas58

Femtopat
Daha fazla  
Ben ne kadar RAM almalıyım?
20201207_165551.jpg

20201207_165648.jpg
20201207_165609.jpg
20201207_165601.jpg
20201207_165603.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O sisteme nasıl Windows 10 yükledin?

İşlemci yeterli ancak SSD yoksa SSD şart.
HDD'ye kurulur da hayattsan soğutur adamı.
Son olarak toplamda en az 8 GB RAM'e ihtiyacın var ki tercihim 12 olurdu alt sınır olarak.
Ama oyun falan oynamıyorsan 5 GB RAM ile internette gezinebilir ve film seyredebilirsin tabii.

Önceki mesajda da yazdım okan özü alıntılamıştım bu sefer seni alıntılayarak yazayım en az 8 GB RAM lazım toplamda.

Son olarak toplamda en az 8 GB RAM'e ihtiyacın var ki tercihim 12 olurdu alt sınır olarak.
Ama oyun falan oynamıyorsan 5 GB RAM ile internette gezinebilir ve film seyredebilirsin tabii.

Önceki mesajda da yazdım okan özü alıntılamıştım bu sefer seni alıntılayarak yazayım en az 8 GB RAM lazım toplamda.
Dostum acaba bana ürün linki atarmısım rica etsem 🤔🤔🤔

Ama oyun falan oynamıyorsan 4 GB RAM ile internette gezinebilir ve film seyredebilirsin tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı