E2140 9400GT sisteme GTA V için yükseltme önerisi

smao

Centipat
Arkadaşlar benim bilgisayarım bu;

GTA V'i donmadan kasmadan oynamam için ne değiştirmem gerekiyor? Biraz ucuz olursa sevinirim.

Yükseltmeyle olacak iş degil işlemcin 1.6 gHZ gözüküyo o işlemciyle imkanı yok. İşlemciyi yüksetmek istersende o sokete uygun işlemciyi bulmak çok zor bulsan bile cok fark etmeyecektir.

Bende de benzer bir sistem var. Dolar çok uçtu biraz piyasa durulsa bişeyler toplamayı düşünüyorum.

Yeni bir sistem için ne önerirsiniz?
Aynen dolar tavan yaptı.

Anakart uyumluysa 80 TL civarında Aliexpress üzerinden Xeon alabilirsin. RAM de yükselmeli. Kart da yükselmeli
Sen en iyisi bütçe ver ayarlarız belki.
1000-1500 TL arası olursa iyi olur ama konuyu farklı yeremi açsam acaba?

@Critness beyin dediğine katılıyorum.

Şunu da eklemek isterim, belli bir yere kadar yükseltilebilir sisteminiz. Güzel şeyler bekliyorsunuz ve ilerisi için de düşünüyorsanız sıfırdan toplamak gerekli malesef.

1000-1500 TL arası olursa iyi olur ama konuyu farklı yeremi açsam acaba?
Açmana gerek kalmadan buradan cevabını vererek bitirebilirim. Anakartın modelinizi söyleyin Xeon Destekliyor mu öğrenelim. Destekliyor ise Xeon E5450 üstüne RX 460 ve destek varsa 8 GB RAM ile bir müddet daha idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…