Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayar bölümü öğrencisiyim donanımlar hakkında bilgim fazla yok. Bu yüzden size sorma seçeneğinde bulundum. Not: Yeni bir bilgisayar almam şu anda ekonomikmen zor.
Bir yakınımın çöpe atacağı bilgisayarın anakart ve işlemcisinin yararlı olabileceğini düşündüğüm için aldım.
Kendi bilgisayarımdaki donanımlar ile aldığım parçaları birleştirmek istedim.
Kendi anakartımdaki parçaları (Kendi İşlemcim hariç) MSI anakarta taktım fakat ekrana ne görüntü geliyor ne de BIOS sesi ekran kartını çıkarıp onboard ile denedim sonuç değişmedi. Sorun ne olabilir?
Sizce FOXCONN mu yoksa MSI anakartı kullanmalıyım ? (MSI çalışırsa)
İşlemci olarak işin sırf GHz'de bitmediğinden size sormak istedim D-925 mi yoksa E2160 mı ? Not: İkisi de FOXCONN da çalışıyor.
RAM'im 2x2 4GB fakat kullanılabilir 3.24 gözüküyor. Not: AMD HD5570 1GB Ekran kartımın Bağdaştırıcı özelliklerinde 2432 MB kullanılabilir bellek diyor. Acaba bu yüzden RAM 3.24 kullanılabilir olarak gözüküyor olabilir mi ? Öyleyse bu özellik yukarıdaki verdiğim FOXCONN BIOS modelinden kapatılabilir mi ?