E2160 sisteme Windows 7 Home Premium kurmak

d4mann

Hectopat
W7 Home Premium X64 kurmak zor mu? Anneme kurayim mi dedim yok bozarsın baban çok kızar dedi, sizce annemin dediği gibi bozar mıyım? Setup exeden kuracağım.

Pentium E2160.
3GB RAM.
256bm ekran kartı.
160GB HDD.

W7 Home Premium X64 kurmak zor mu? Anneme kurayim mi dedim yok bozarsın baban çok kızar dedi, sizce annemin dediği gibi bozar mıyım? Setup exeden kuracağım.

Pentium E2160.
3GB RAM.
256bm ekran kartı.
160GB HDD.
annen bilgisayar mühendisi mi?

Kaç seferdir aynı konuyu açıyorsun.

Bozulmaz kardeşim bozulmaz.
Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe MBR/BIOS olarak yazdır, sonra da kur.

Neden mi açıyorum bozarsam babam çok kızar korkudan emin olma amacıyla hep sorasım geliyor.

Ya neyini bozacaksınız Allah aşkına? Şu ailelerin "Yapma, bozarsın." diye korkutmalarını anlamıyorum, anlam da veremiyorum. BIOS güncellemiyorsun burada, alt tarafı Windows kuruyorsun.

youtube bir sürü video var en kötü onlara bakar bakar yaparsın bozacak birşey yok aslında çok basit. Sadece 64 bit değil de 32 bit kurman daha iyi o sisteme

Ya neyini bozacaksınız Allah aşkına? Şu ailelerin "yapma, bozarsın." diye korkutmalarını anlamıyorum, anlam da veremiyorum. BIOS güncellemiyorsun burada, alt tarafı Windows kuruyorsun.

Bozarsam PC'yi kullanamam korkusuyla kızarlar ya bozarsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…