Arda_Topaloglu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 İşlemci: Intel Pentium Dual Core E2160 OC 2.07 GHz. RAM: 2 GB DDR2. Ekran kartı: GT420 2 GB. Windows 7 32 Bit.
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E2160 OC 2.07 GHz. RAM: 2 GB DDR2. Ekran kartı: GT420 2 GB. Windows 7 32 Bit.
Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Oynatmaz hocam.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 Maalesef.
Arda_Topaloglu Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #4 @HypeRisReal @Sami SÖKER peki ne oynatır hocam.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 8 Ekim 2022 #5 Arda_Topaloglu dedi: @HypeRisReal @Sami SÖKER peki ne oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Best indie oyunlarına bakabilirsin. En basitinden Hades mesela. Batman Arkham serileri oynayabilirsin.
Arda_Topaloglu dedi: @HypeRisReal @Sami SÖKER peki ne oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... Best indie oyunlarına bakabilirsin. En basitinden Hades mesela. Batman Arkham serileri oynayabilirsin.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #6 Arda_Topaloglu dedi: @HypeRisReal @Sami SÖKER peki ne oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... bu sistemle oyun oynamanız pek mümkün değildir hocam.
Arda_Topaloglu dedi: @HypeRisReal @Sami SÖKER peki ne oynatır hocam. Genişletmek için tıkla... bu sistemle oyun oynamanız pek mümkün değildir hocam.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 8 Ekim 2022 #7 HypeRisReal dedi: Bu sistemle oyun oynamanız pek mümkün değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Neye göre yorum yapıyorsun? Günümüzdeki oyunları diyorsan zaten oynatamaz.
HypeRisReal dedi: Bu sistemle oyun oynamanız pek mümkün değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Neye göre yorum yapıyorsun? Günümüzdeki oyunları diyorsan zaten oynatamaz.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #8 Hououin Kyouma dedi: Neye göre yorum yapıyorsun? Günümüzdeki oyunları diyorsan zaten oynatamaz. Genişletmek için tıkla... Eski oyunlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için günümüz hakkında yorumladım.
Hououin Kyouma dedi: Neye göre yorum yapıyorsun? Günümüzdeki oyunları diyorsan zaten oynatamaz. Genişletmek için tıkla... Eski oyunlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için günümüz hakkında yorumladım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 8 Ekim 2022 #9 HypeRisReal dedi: Eski oyunlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için günümüz hakkında yorumladım. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yorumlarsan mesajın çok yanlış anlaşılır şekilde oluyor.
HypeRisReal dedi: Eski oyunlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için günümüz hakkında yorumladım. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yorumlarsan mesajın çok yanlış anlaşılır şekilde oluyor.
HypeRisReal Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #10 Hououin Kyouma dedi: Bu şekilde yorumlarsan mesajın çok yanlış anlaşılır şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... evet farkettim, benim hatam.
Hououin Kyouma dedi: Bu şekilde yorumlarsan mesajın çok yanlış anlaşılır şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... evet farkettim, benim hatam.